VIDEO O vulpe a devenit mascota Aeroportului Orly din Paris

VIDEO O vulpe a devenit mascota Aeroportului Orly din Paris

O vulpe sălbatică se află de câteva nopți pe teritoriul Aeroportului Orly din Paris. Animalul a fost văzut de pasageri și a ajuns pe rețelele sociale.

„Fox-Trot”, cum a fost numită de către cei care au fotografiat-o, este o vulpe sălbatică care a atras imediat atenția pasagerilor.

Sălbăticiunea a fost fotografiată în toate ipostazele, iar imaginile au devenit virale pe rețelele sociale, scrie parissecret.com .

vulpe

FOTO parissecret.com

După ce pozele au devenit virale, Justine Coutard, directoarea aeroportului din Orly, a adus în discuție tema biodiversității.

„Paris-Orly nu primește doar călători. Peste 100 de specii de animale sunt monitorizate de echipele Aeroportului din Paris și de Asociația Aero Biodiv”, a spus Coutard.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...