VIDEO Oameni buni, ascultați elucubrațiile Infractorului! Trebuie internat la nebuni! Urmează LUCRURI GRAVE pentru România!

VIDEO Oameni buni, ascultați elucubrațiile Infractorului! Trebuie internat la nebuni! Urmează LUCRURI GRAVE pentru România!

 Oameni buni, ascultați elucubrațiile Infractorului! Trebuie internat la nebuni! Urmează LUCRURI GRAVE pentru România!

Declarațiile Infractorului:

Am avut o ședință a CEX

Despre proces și sentință: eu am fost târât în acest dosar pe baza a două declarații, din partea a două doamne, inculpate

Una a spus că eu i-am zis să se angajeze la Protecția copilului dar să nu meargă la serviciu și cealaltă că sunt două angajate care nu vin la serviciu și eu le-am spus să le mai țină. Asta au spus la DNA. În fața instanței a răspuns că nu i-am zis

La confruntarea dintre mine și cealaltă doamnă a fost întrebată dacă am facut presiuni, a spus nu.

După aceste declarații și eu și avocatul meu și alți experți au spus că nu poate fi decât achitare

Ieri am asistat la o execuție în masă

A trebuit să fie condamnați 9 oameni ca să se justifice și condamnarea mea. Un judecător care a rezistat a avut opinie separată prin care mă vede nevinovat

Am avut discuție în CEX cu mandatele pe masă

Fiecare coleg și-a exprimat părerea și mi-au cerut unanim să nu am o abordare personală

Mai importante decât mine sunt stabilitatea țării, a guvernării, îndeplinirea programului de guvernare și stabilitatea partidului, pentru că riscul e uriaș ca PSD să se destructureze.

Au spus că nu putem să ezităm să ducem la capăt lupta începută, de normalizare a legilor Justiției și de destructurare a acestui sistem ocult

Le-am spus că nu am nicio ezitare, că am de gând să merg până la capăt

Acel miting i-a speriat foarte tare

Am văzut o anumită televiziune cum a amenințat în direct chiar judecătorul care are opinie separată.

Îmi cer iertare miilor de români, care unii stau în pușcărie pe un articol neconstituțional, alții sunt târăți în tribunale pe baza aceluiași articol sovietic

Îmi cer iertare pentru că s-a lungit atât de mult modificarea Codului Penal

Maniera mea de a avea o abordare procedurală corectă, în Parlament, s-a dovedit greșită

În Parlament nu se mai poate vorbi de adoptarea cu procedură normală. Orice lege e atacată, retrimisă, doar doar să nu se mai pună în practică

Decizia mea e foarte fermă: rămân la conducerea PSD pentru a duce toate aceste lucruri la capăt, rămân și la conducerea majorității parlamentare, nu va trece moțiunea de cenzură

Am decis să fim mult mai fermi și mai radicali cu ce trebuie să facem

Nu mă sperie nici Iohannis, nici Hellvig, nici Kovesi, nici Pahonțu, nici Ponta, nici alții

19.02: CEX a doptat o declarație oficială de susținere a lui Dragnea și a modificărilor la Justiție.

Iată textul:

„Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat,

DECIDE:

Susținerea a președintelui PSD Liviu Dragnea în toate funcțiile politice deținute de acesta la conducerea partidului și la conducerea Camerei Deputaților din Parlamentul României.

Susținerea Guvernului condus de primul ministru Viorica Dăncilă, pentru continuarea și accelerarea realizării măsurilor prevăzute în programul de guvernare.

Realizarea tuturor demersurilor legale și constituționale pentru finalizarea și accelerarea procedurilor privind adoptarea modificărilor la legile justiției și a codurilor penale, pentru punerea acestora în acord cu deciziile Curții Constituționale, a Curții Europene Drepturilor Omului, a directivelor europene și în conformitate cu standardele în această materie ale Comisie de la Veneția

Utilizarea cu fermitate a tuturor mecanismelor și procedurilor legale și parlamentare pentru denunțarea abuzurilor din Justiție, realizate în baza unor protocoale secrete ilegale.

Utilizarea cu determinare a tuturor căilor legale pentru consolidarea autorității Curții Constituționale, astfel încât deciziile definitive și obligatorii ale acestei instanțe supreme să fie respectate și puse în executare de către toate autoritățile statului român.”

18.55: Ședința s-a încheiat. Urmează declarații

18.45: Decizia conducerii e clară: partidul va continua cu Dragnea la conducere, în ciuda condamnării la 3 ani și jumătate de închisoare, în primă instanță.

18.44: Ședința se încheie cu o declarație de presă la ora 19.00.

18.37: Surse: Liviu Dragnea i-a întrebat în ședință pe colegi dacă vor să continue împreună. Colegii au răspuns în cor ”Da!”. Același răspuns și pentru continuarea implementării programului de guvernare.

18.20: Ședința CEX a început în biroul lui Dragnea.

17:33 - Ziare.com : Deja au trecut mai bine de 3 ore de cand Dragnea discuta cu unii lideri PSD in biroul sau, desi CEx-ul trebuia sa inceapa la ora 16:00. Jurnalistii prezenti in Parlament spun ca este clar ca social-democratii doresc ca nimic din ce discuta sa nu ajunga la presa. Se pare cele 3 mari teme discutate sunt sustinerea pentru Liviu Dragnea, daca voteaza sau nu numirea vicepresedintelui PSD Gabriel Vlase la sefia SIE, dupa ce acesta a fost nominalizat de Klaus Iohannis si daca demareaza sau nu suspendarea sefului statului.

17.23: Surse G4Media.ro : Liviu Dragnea a avut o discuție cu Gabriel Vlase, pe care a încercat să-l determine să renunțe la șefia SIE. Nu e clar dacă Vlase a acceptat cererea lui Dragnea. Vlase e unul dintre liderii PSD aflați în relații reci cu Dragnea.

17.01: Potrivit unor surse din partid, Liviu Dragnea a avut o discuție înainte de CEX cu circa zece lideri, între care Rovana Plumb, Fifor, Teodorovici, Stănescu, Pană, cărora le-a cerut ”sa-l ajute o lună de zile până salvează țara de securiști”. Dragnea s-ar fi plâns că nu poate să aplice programul economic din cauza guvernatorului Mugur Isărescu, pe care l-a acuzat ”că joacă ROBOR-ul să destabilizeze țara”. Dragnea le-ar mai fi spus acestora că peste o lună ar urma să-i ia locul în vârful partidului Marian Neacșu. Potrivit acestor surse, Neacșu nu ar fi fost prezent la această discuție.

16.54: Iulian Iancu a intrat și el în biroul lui Dragnea, dar a ieșit după doar trei minute. Ceilalți lideri sunt tot acolo.

16.15: Ședința CEX întârzie. Ședința informală din biroul lui Dragnea se prelungeste

16.07: Surse din PSD au declarat pentru  G4Media.ro că printre liderii partidului circulă informația că Liviu Dragnea ar urma să discute în ședința CEX de azi că despre modificarea Codului Penal prin OUG și despre suspendarea președintelui Iohannis.

15.40: Un militant al inițiativei #FărăPenali a ieșit de la grupul USR și a mers în fața sălii unde va avea loc ședința CEX. A fost condus de oamenii de pază de la Parlament înapoi la grupul USR. Tânărul a declarat pentru G4Media.ro că îl cheamă Laurențiu Dincă și a venit special să protesteze

15.15: Gabriela Firea a refuzat dialogul cu presa. A intrat foarte grăbită în sala de ședință.

 

15.11: A venit și Felix Stroe, șeful PSD Constanța.

15.00: Rovana Plumb: ”Susținere totală pentru Liviu Dragnea, solidaritate, unitate. Avem două angajamente principale: față de votanți și aceea de a pune capăt șirului abuzurilor. Nu trebuie să plece nici de la Cameră, nici de la partid”

 

14.55: Rovana Plumb, Marian Oprișan și Codrin Ștefănescu au ajuns și ei la biroul lui Dragnea.

14.47: Au ajuns la ședință Gabriela Firea, Daniel Băluță (primarul Sectorului 4) și Rodica Nassar.

14.45: Mai mulți lideri s-au reunit în biroul lui Liviu Dragnea. Printre ei Viorica Dăncilă, Paul Stănescu, Mihai Fifor și lideri locali.




Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”