VIDEO „Oligofrenii aproape s-au sinucis”/Din nou, o rachetă Iskander s-a prăbușit la câteva secunde după lansare pe teritoriul Rusiei

VIDEO „Oligofrenii aproape s-au sinucis”/Din nou, o rachetă Iskander s-a prăbușit la câteva secunde după lansare pe teritoriul Rusiei

O rachetă rusească a decolat spre cer și a explodat la 8 secunde după lansare pe teritoriul Federației Ruse, așa cum poate fi văzut într-un videoclip cu lansarea eșuată.

Videoclipul a fost filmat cu camera unui telefon mobil de unul dintre martori oculari, după care filmarea a fost distribuită pe rețelele de socializare.

Nu există nicio indicație cu privire la data și ora lansării, dar sursa susține că videoclipul arată lansarea unei rachete Iskander.

„Oligofrenii ruși aproape s-au sinucis din nou cu un Iskander de înaltă precizie”, se spune în comentariul videoclipului.

"Ura orbitoare a animalelor pentru Ucraina lovește în primul rând Rusia însăși, care se împinge în sărăcie, periferie și întuneric. Scriu că rușii se bombardează pe ei înșiși - nu este o ironie sau o glumă, ci adevărul dur al vieții", comentează jurnalistul și bloggerul ucrainean Denis Kazansky.

Alte incidente legate de eșecul rachetelor au avut loc deja în armata rusă. La mijlocul lunii iunie, o rachetă Iskander, cu care Federația Rusă intenționa să atace teritoriul ucrainean, a explodat deasupra Belgorodului după o lansare nereușită.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro