VIDEO Operațiune de intoxicare fără precedent a PSD. Zeci de organizații județene au postat mesajul că Simona Halep a fost huiduită, nu Gabriela Firea!!!

VIDEO Operațiune de intoxicare fără precedent a PSD. Zeci de organizații județene au postat mesajul că Simona Halep a fost huiduită, nu Gabriela Firea!!!

Zeci de organizații județene ale PSD au postat marți seară pe conturile de Facebook un mesaj propagandistic fără precedent. Afișul comun susține că Simona Halep ar fi fost huiduită luni de 20.000 de fani pe Arena Națională, deși imaginile filmate de toate televiziunile arată clar că huiduielile i-au fost adresate primarului Gabriela Firea. De altfel, Firea a și părăsit rapid scena, iar luni seara a postat un mesaj acru pe Facebook la adresa celor care au fluierat-o copios.

Mesajul prezintă și o imagine de la mitingul PSD de sâmbătă din București, cu textul ”Halep, aplaudată de sute de mii de români în Piața Victoriei”.

Afișul a fost postat aproape concomitent de organizațiile PSD din Constanța, Ilfov, Giurgiu, Mehedinți, Tulcea etc.

Operațiunea de mânjire a Simonei Halep a luat amploare cu un videoclip trucat postat pe pagina de Facebook a PSD București, care prezintă fluierăturile adresate Gabrielei Firea ca și cum ar fi fost adresate Simonei Halep. Trucajul este evident și a fost raportat de comunitatea #Corupția Ucide. 

 PSD București, adică Firea:

Victor Ponta a scris pe contul său de Facebook că ”aceste materiale mincinoase, manipulatoare si absolut mizerabile sunt gandite si postate direct de la Sediul Central din K10 de un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamt ( numele lui este George Harabagiu”).







Citește și:

populare
astăzi

1 Roubini avertizează / „Mama tuturor crizelor economice se profilează și nu va fi nimic de făcut în privința asta”

2 Date care dau de gândit / Rusia a scos din depozite ce avea mai bun, dar încă mai are resurse pentru încă doi ani de război

3 „Wow, sexul din filme este foarte real”

4 VIDEO Momente de stupoare la Budapesta! / „A fost ca și cum suveranitatea Ungariei a fost cedată chinezilor”

5 VIDEO Aceste imagini bizare sunt din Germania...