VIDEO Opulență regală cu bară de striptease!/Noi imagini cu palatul lui Putin de la Marea Neagră

VIDEO Opulență regală cu bară de striptease!/Noi imagini cu palatul lui Putin de la Marea Neagră

O nouă investigație a Fundației Anticorupție FBK, o organizație non-profit înființată de politicianul rus de opoziție Aleksei Navalny, a scos la iveală imagini care arată palatul lui Vladimir Putin de pe litoralul Mării Negre.

Proprietatea de lux, situată în afara stațiunii Ghelendjik de la Marea Neagră, se mândrește cu un cazinou, un teatru privat și un lounge cu o bară pentru dans, și chiar o clădire în care sunt mai multe restaurate, pentru gusturi diverse.

Emblemele simbolului vulturului cu două capete, elementul principal al stemei Imperiului Rus, sunt omniprezente în întreaga proprietate, inclusiv în ceea ce pare a fi sala de dans privată. Stâlpul de striptease contrastează puternic cu imaginea de opulență regală pe care o proiectează palatul.

Filmul are traducere în engleză

Anul trecut, opozantul Kremlinului, Aleksei Navalnîi, a dezvăluit că Vladimir Putin deține un imens palat pe un domeniu de 7.000 de hectare la malul Mării Negre. Valoarea proprietății depășește un miliard de euro și ar fi fost finanțată de mai mulți oligarhi ruși, toți dependenți de Putin.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

2 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

3 „Nu mai pot fi părtaș la această ticăloșie” / Demisie cu strigături la vârful diplomației Rusiei

4 Interesante amănunte...

5 Dovada pierderilor imense suferite în Ucraina! Rusia scoate din depozite vechile T-62!