VIDEO Orban și Camarila, o nouă aroganță! Petrecere fără mască, de ziua lui, în Salonul Spaniol de la Palatul Parlamentului

VIDEO Orban și Camarila, o nouă aroganță! Petrecere fără mască, de ziua lui, în Salonul Spaniol de la Palatul Parlamentului

Orban și Camarila, o nouă aroganță! Petrecere fără mască, de ziua lui, în Salonul Spaniol de la Palatul Parlamentului.

La un an de la celebra imagine cu Ludovic Orban, la acel moment prim-ministru, şi mai mulţi miniştri fără mască, petrecând în biroul premierului în timp ce România este practic închisă, liderul PNL recidivează.

Liderul PNL şi-a petrecut aniversarea de 58 de ani alături de zeci de colegi, într-o încăpere de la Camera Deputaţilor, potrivit unor înregistrări video. În imagini se văd mai multe persoane care mănâncă sau stau de vorb, fără măşti şi fără distanţare. Petrecerea lui Orban a avut loc în Salonul Spaniol, încăpere lipită de biroul de preşedinte al Camerei Deputaţilor.
 
În 2020, imaginile cu Orban şi miniştrii PNL petrecând la Guvern, la doar 10 zile după ieşirea din starea de urgenţă, când toate localurile erau închise, a stârnit un scandal public. În urma acestui scandal, cinci miniştri s-au autodenunţat şi au fost amendaţi pentru încălcarea restricţiilor anti-pandemie.

 

 
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ceva mai penibil nu există...

2 Așa o fi?

3 Acuzată că face gărzi „la negru”, directoarea medicală de la Socola a demisionat prin e-mail din vacanța din R…

4 Un fost şef de la Poliţia Rutieră din Capitală nu poate justifica o avere de peste 100.000 euro

5 Invazie de turiști români în toată Grecia / Presa elenă: Pe insule auzi aproape exclusiv românește