VIDEO Panică după ce liderul Senatului, republicanul Mitch McConnell, a rămas blocat, cu privirea fixă, zeci de secunde în timpul unei conferințe

VIDEO Panică după ce liderul Senatului, republicanul Mitch McConnell, a rămas blocat, cu privirea fixă, zeci de secunde în timpul unei conferințe

Liderul republican al Senatului american, Mitch McConnell, a rămas blocat, cu privirea fixă, aproximativ 21 de secunde în timp ce vorbea cu reporterii miercuri. A plecat doar pentru a reveni 12 minute mai târziu pentru a spune că este „bine”, relatează Reuters.

Liderul senatorilor republicani, Mitch McConnellFoto: Trevor Collins / Alamy / Profimedia Images

Parlamentarul în vârstă de 81 de ani din Kentucky a început miercuri o conferință de presă, vorbind despre cooperarea bipartizană cu privire la un proiect de lege de finanțare a apărării, iar la un moment dat a „înghețat” pentru 21 de secunde, stând nemișcat și privind drept înainte. La un moment dat, colegii săi s-au dus la el pentru a-l întreba dacă este bine.

"Ești bine, Mitch? Mai vrei să spui ceva sau ar trebui să ne întoarcem la biroul tău?" l-a întrebat senatorul John Barrasso pe McConnell, cel mai longeviv lider al partidului în Senat din istorie, înainte ca McConnell să se întoarcă și să plece cu ajutorul lui Barrasso, care este medic.

McConnell, liderul minorității, s-a alăturat conferinței de presă aproximativ 12 minute mai târziu, spunând „Sunt bine” și răspunzând la întrebările reporterilor pe alte subiecte.

Un consilier al lui McConnell a spus că senatorul s-a simțit amețit.

McConnell, al cărui mandat de șase ani durează până în 2026, s-a împiedicat la începutul acestui an la o cină de la Washington pe 8 martie și a fost internat în spital pentru tratarea unei comoții cerebrale. El a suferit, de asemenea, o mică fractură de coastă și ulterior a fost mutat la o unitate de reabilitare. S-a întors în Senat în aprilie.

Media de vârstă la demnitarii SUA, 64 de ani

Mulți demnitari de la Washington au o vârstă înaintată, președintele Joe Biden candidând pentru un nou mandat la 80 de ani, iar vârsta medie în Senat este de peste 64 de ani.

Senatoarea democrată Dianne Feinstein nu a putut merge la muncă timp de câteva luni în acest an după o criză de zona zoster care a provocat complicații, inclusiv encefalită și sindromul Ramsay Hunt, care poate provoca paralizie facială.

Biden, cea mai în vârstă persoană care a ocupat vreodată Biroul Oval, s-a împiedicat luna trecută și a căzut în timpul unei ceremonii de absolvire la Academia Forțelor Aeriene din Colorado, dar s-a ridicat repede și s-a întors la locul său.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

5 „Ar fi primul val al ofensivei”