VIDEO Parlament - învestitură Guvern/Rafila: Din 2016, când Cioloş era premier, s-a încercat discreditarea medicilor

VIDEO Parlament - învestitură Guvern/Rafila: Din 2016, când Cioloş era premier, s-a încercat discreditarea medicilor

Social-democratul Alexandru Rafila a declarat, miercuri, în plenul reunit al Parlamentului, că încă din anul 2016, când Dacian Cioloş era premier, s-a încercat în mod repetat discreditarea corpului medical.



"Vă amintesc un lucru ce a început în 2016, când domnul Cioloş era prim-ministru şi domnul Voiculescu ministrul Sănăţii: s-a încercat în mod repetat discreditarea corpului medical. Nu putem să reuşim să creăm o bază de încredere în România în ce priveşte măsurile pe care trebuie să le luăm şi să oprim această pandemie cu oameni care au decredibilizat sistemul de sănătate şi care au decredibilizat corpul medical. (...) Cred că în această perioadă, dacă continuăm cu aceiaşi oameni, supunem poporul român unui experiment nefericit. PSD va vota împotriva unui astfel de Cabinet care să creeze o situaţie gravă în societatea românească", a spus Rafila, în plenul reunit al Parlamentului, la şedinţa în care premierul desemnat Dacian Cioloş cere votul de învestitură pentru guvernul pe care l-a propus.

El a adăugat că, în ultima perioadă, Ministerul Sănătăţii a fost condus de USR, prin Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă, iar cei doi nu au pregătit sistemul de sănătate în privinţa condiţiilor de acordare a asistenţei medicale în spitale şi în ambulatoriu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”