VIDEO Patru ruși, eliberați de viață, „unul câte unul”, de un lunetist ucrainean

VIDEO Patru ruși, eliberați de viață, „unul câte unul”, de un lunetist ucrainean

Un nou clip video postat pe rețelele de socializare prezintă imagini dramatice cu o patrulă de noapte a rușilor, formată din cinci soldați, ce sunt luați la țintă, unul câte unul, de un lunetist ucrainean.

Lunetist de elită din armata ucraineanăFoto: Mykhaylo Palinchak / Zuma Press / Profimedia

În imaginile filmate printr-o cameră cu vedere de noapte, se vede cum cei cinci soldați merg în șir indian într-o zonă de lizieră.

Țintașul ucrainean trage mai întâi în rusul aflat ultimul în șir. Ceilalți vin în ajutorul acestuia, dar lunetistul continuă să tragă până când ultimii doi o iau la fugă.

Unul dintre aceștia încasează și el un glonț, și doar un singur soldat rus pare să fi scăpat, ghemuindu-se în tufișurile de la marginea pădurii.

Amintim că o altă înregistrare video, apărută în weekend, arăta cum un lunetist din garda națională ucraineană a decoperit doi militari ruși pe timp de noapte și i-a scos din luptă.

De asemenea, un video publicat la final de octombrie arăta cum un lunetist al trupelor speciale „Alpha” a eliminat unul după altul 4 soldați ruși la un post de observație.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...