VIDEO Paul Stănescu: Sunt mândru de prietenia cu Liviu Dragnea

VIDEO Paul Stănescu: Sunt mândru de prietenia cu Liviu Dragnea

Senatorul PSD Paul Stănescu, propus vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale, a declarat, vineri, că este mândru de prietenia cu liderul social-democrat Liviu Dragnea, menționând totodată că nu știe să fie implicat în dosarul in rem deschis la Consiliul Județean Olt.

"Nu pot să neg că sunt prieten cu președintele Dragnea. Ne cunoaștem de foarte mulți ani de zile. Cu cine sunt prieten, spun lucrul ăsta, deci, dacă vreți, chiar sunt mândru de prietenia cu Liviu Dragnea", a precizat Stănescu.

El a spus că este în relații "foarte bune" cu premierul Mihai Tudose.

"Foarte bune. E colegul meu, foarte bune. Toți colegii mei îmi sunt prieteni, dar cu domnul Dragnea, insist să spun, ne cunoaștem cred că dinainte de '90", a adăugat Stănescu.

Întrebat despre dosarul penal in rem care vizează Consiliul Județean Olt, Paul Stănescu, care a fost opt ani președinte al acestui for, a spus: "În viața mea nu am fost chemat de o instituție a statului, nu am dat cu subsemnatul, cum spun unii colegi ai mei. Nu știu despre ce vorbiți".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…