VIDEO Paula Seling, prima apariție publică după divorț

VIDEO Paula Seling, prima apariție publică după divorț

Paula Seling și-a făcut prima apariție publică după divorț! Cu eleganța și delicatețea cu care ne-a obișnuit de atâția ani, îndrăgita cântăreață și-a făcut apariția într-un podcast. Chiar dacă veștile recente din viața sa personală au adus multă tristețe în sufletul fanilor, vedeta a fost plină de zâmbete în timpul un show moderat de Horia Brenciu, scrie click.ro .

Invitată la podcastul lui Horia Brenciu, celebra cântăreață a vorbit despre soțul ei. Plină de candoare și șarm, Paula nu s-a abătut nici acum de la felul ei de a fi. De-a lungul anilor, artista a fost mereu discretă și a ținut departe gălăgia din jurul ei. Așa s-a întâmplat și în prima aparițe publică după presupusa despărțire.

Ce a spus Paula Seling despre fotul ei soț? „Am lucrat foarte multe lucururi frumoase împreună”

„Am lucrat foarte multe lucururi frumoase împreună, multe videoclipuri, multe piese, multe momente. Și la Eurovision, el a fost autorul ideii pianului de sticlă, care cumva, cu dublu capăt, care a fost ca o emblemă pentru noi atunci, în 2010.

El s-a ocupat o foarte mare perioadă de timp de ceea ce a însemnat bookingul meu și am fost, într-adevăr, parteneri de afaceri”, a mărturisit Paula Seling, în cadrul podcastului prezentat de Horia Brenciu pe YouTube.

Cum s-au cunoscut Paula Seling și Radu Bucura

Unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz în ultimele două decenii și-a început povestea de dragoste ca într-un film de la Hollywood. Paula Seling l-a întâlnit pe viitorul ei soț când avea doar 16 ani. Cei doi au intrat în relație abia după 9 ani de zile.

„Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea.

La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit”, povestea, în urmă cu ceva vreme, îndrăgita cântăreață, potrivit Spynews.

Paula Seling și soțul ei s-ar fi despărțit după 17 ani de mariaj

Paula Seling și Radu Bucura ar fi divorțat în secret, după 17 ani de căsnicie. Dacă artista a fost până acum foarte discretă în privința acestui subiect, fostul ei soț a recunoscut că nu se mai ocupă de activitatea profesională a cântăreței.

„Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei.

În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private.”, a declarat Radu Bucura, soțul Paulei Seling, pentru Click!.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...