VIDEO Pe asta cu Boc făcând flotări ați văzut-o?

VIDEO Pe asta cu Boc făcând flotări ați văzut-o?

Emil Boc, implicat într-o demonstrație de flotări în fața celor mai talentați elevi din Cluj-Napoca. Primarul orașului a fost prezent la Gala de Excelență „10 pentru Cluj”, ediția a XV-a, dedicată recunoașterii performanțelor remarcabile ale preșcolarilor și elevilor din anul școlar 2022-2023.

Edilul n-a ratat ocazia de a le demonstra tinerilor că poate oricând să facă cel puţin 10 flotări chiar şi fără încălzire, la costum şi cravată. Emil Boc a executat, în uralele spectatorilor, câteva flotări, pentru a le arăta tinerilor că sportul merită practicat la orice vârstă şi indiferent de cât de ocupaţi am fi.

Gala de Excelenţă „10 pentru Cluj” este un eveniment cultural-artistic şi educativ, dedicat tinerei generaţii. În cadrul ei, sunt recompensaţi, cu premii şi diplome, cei mai merituoşi tineri clujeni (cu vârsta între 3-18 ani), care au obţinut rezultate deosebite în diverse domenii de activitate. Premiile sunt acordate anual de către Primăria şi Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca, cu sprijinul mediului de afaceri clujean şi al unor instituţii locale și europene (Parlamentul European).


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat