VIDEO Percheziții cu mascați la o pesedistă, fostă consilieră a Vioricăi Dăncilă

VIDEO Percheziții cu mascați la o pesedistă, fostă consilieră a Vioricăi Dăncilă

Procurori si mascați au efectuat, luni, percheziții la sediul firmei Gabrielei Dana Coța, fosta consilieră a premierul Viorica Dăncilă pe probleme de sport și tineret. Coța a fost și șefă a organizației de femei PSD Sâlaj.

In acest moment sediul Salajeanul (site detinut de familia Coța) este plin de procurori si mascati, anunță  Ziarul de Salaj .

Pechezitiile au loc in prezenta familiei Coța. Vasile Coța, presedintele echipei de volei ACS Volei Municipal Zalau avea asupra lui o unitate de calculator, iar Dana Cotț, fost viceprimar al Zalaului si fost secretar de stat in Guvernul Dancila, avea asupra ei doar cheile de la sediul Salajeanul.
 
Activitatea clubului Volei Municipal Zalau este supravegheata de ceva timp de procurorii salajeni. Potrivit unor surse judiciare, s-a intocmit dosar penal pentru fals in inscrisuri si uz de fals.
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...