VIDEO Pesedist securist în Piața Victoriei: „Virusul ăsta e dat pentru pensionari. Eu sunt om de informații. 5G-ul a multiplicat cazurile”

VIDEO Pesedist securist în Piața Victoriei: „Virusul ăsta e dat pentru pensionari. Eu sunt om de informații. 5G-ul a multiplicat cazurile”

Pesedist securist în Piața Victoriei: „Virusul ăsta e dat pentru pensionari. Eu sunt om de informații. 5G-ul a multiplicat cazurile”.

Unul dintre participantii la protestul impotriva „dictaturii” din Piata Victoriei a sustinut ca virusul a fost creat special impotriva pensionarilor si ca tehnologia 5G are scopul de a „asculta bataile inimii”.

„Virusul asta e dat pentru pensionari. E treaba mondiala, marile puteri s-au inteles. Virusul e cu trimitere, ca nu mai suporta sa-i plateasca. Nici China, nici America, nici statele astea mari.

Eu sunt om de informatii si eu stiu. Eu am lucrat intr-un sistem din asta de informatii. Nu intelegeti ca se schimba noua ordine mondiala? 5G-ul a multiplicat cazurile.

Si il asculta pe om, ii asculta si bataile inimii si ce vreti, 5G-ul, dar are si multe necazuri pe treaba de virusi si de ce vreti. Si in Italia, daca ati mers, ca am fost acolo si am vazut 5G-uri pe toate cladirile, si pe noi, pe pensionari, nu trebuia sa iesim din casa sa nu le vada oamenii”, a declarat pensionarul pentru Epoch Times Romania.

Aproximativ 100 de persoane s-au aflat vineri in Piata Victoriei pentru a protesta fata de „dictatura” instituita de Guvern. Printre acestea au fost numerosi pesedisti si simpatizanti ai lui Liviu Dragnea.

„Guvern mai cretin ca asta nu cred ca a avut Romania. Ce vreau eu? Sa fie ca inainte de a veni acest guvern si sa lase omul, daca e sa moara, tot moare omul. Sa vina iar PSD-ul la putere. Au venit nermenicii… PSD-ul a furat, dar ce tunuri s-at dat acum… cu masti. Pentru ce sa port masca?

Cum cineva mai istet scoate capul, il da deoparte. Ma refer la Liviu Dragnea”, a spus un pensionar.

Mitingul a fost promovat de Active News, publicatie in apar deseori articole similare celor din publicatiile oficiale ale propagandei ruse, precum Sputnik.

„Vineri, 15 mai, la iesirea din ‘Starea de urgenta;, in Bucuresti va avea un loc un protest pentru libertate si impotriva dictaturii. Evenimentul se va desfasura in Piata Victoriei, de la ora 17:00”, a scris Active News.

Manifestantii nu pastreaza distanta de 1,5 metri intre ei si cei mai multi nu au masca.

La miting participa personaje des laudate de Sputnik, precum Iulian Capsali, Dan Chitic, Codruta Cerva si Adrian Severin. Acestia au participat in trecut si la manifestari prin care cereau eliberarea „patriotului” Liviu Dragnea.

„Ce se intampla este o mare minciuna prin care ni se iau toate drepturile constitutionale”, a spus Iulian Capsali in timpul mitingului.

„Oamenii sunt satuli de masuri abuzive si de incalcarea libertatilor fundamentale. S-a acumulat o tensiune, o energie in aceste luni si cred ca oamenii vor iesi in strada pentru a protesta impotriva confiscarii democratiei avand ca pretext acest Covid-19”, a sustinut un participant, citat de Active News.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...