VIDEO Pesedistul Bădălău, cu pula-n gură în Parlament! „Ce, Mocioalcă, îl vrei şi pe ăsta? Du-te în pula mea şi arată-i! Du-te bă dracu, tâmpitule!”

Pesedistul Bădălău, cu pula-n gură în Parlament! „Ce, Mocioalcă, îl vrei şi pe ăsta? Du-te în pula mea şi arată-i! Du-te bă dracu, tâmpitule!”

„Dialogul” dintre Bădălău şi Mocioalcă poate fi auzit chiar la începutul materialului video:

 Senatorul PSD Niculae Bădălău s-a remarcat luni, în debutul audierii ministrului de Interne desemnat, Marcel Vela, cu o nouă ieşire din decor. Mai exact, a folosit un limbaj vulgar în cadrul unui dialog, de altfel amical, cu deputatul Pro România Ion Mocioalcă.

„Ce, Mocioalcă, îl vrei şi pe ăsta? Îl vrei şi pe ăsta? Du-te în pula mea şi arată-i! Du-te bă dracu, tâmpitule!”, îi spune Bădălău deputatului Pro România, chiar înainte să înceapă şedinţa Comisiilor de Apărare.

Nu este pentru prima oară când Bădălău face astfel de derapaje care îl aduc în lumina reflectoarelor.

Spre exemplu, într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional, Bădălău a avut o ieşire dură, potrivit unor surse citate de Digi24, după ce şeful PSD Bacău, Dragoş Benea, i-a reproşat indirect că a dansat manele şi a jignit Diaspora, ceea ce a făcut ca PSD-ul să piardă electoratul din străinătate.

“Am pierdut lamentabil în Diaspora pentru că unii au dansat pe manele şi au jignit Diaspora”, a spus Dragoş Benea în şedinţă, moment în care Bădălău, simţindu-se cu musca pe căciulă, şi-a ameninţat colegul cu bătaia, jignindu-l: “Măi, căcatule, tu la mine te referi? Te calc în picioare”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Se inaugurează o nouă autostradă: Tronsonul din autostrada Transilvania care părea imposibil de deschis …

2 Bine scris...

3 Cătălin Sindile, unul dintre capii Jandarmeriei de la 10 August, pus sub acuzare pentru orele suplimentare înc…

4 BREAKING Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră care dă frisoane „Ciumei Roșii”!

5 Băsescu în direct către Firea: Cea mai preacinstită fecioară, sunteți putredă de coruptă, nu mai vorbiți de Ni…