VIDEO Pesedistul „tricoaie”, pus din nou într-o funcție mare

VIDEO Pesedistul „tricoaie”, pus din nou într-o funcție mare

Premierul Nicolae Ciucă l-a numit vineri pe PSD-istul Cosmin-Răzvan Butuza în funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

Cosmin Butuza este membru PSD Maramureș și este un protejat al lui Gabriel Zetea, șeful organizației județene.

În august 2018, pe când era secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului în guvernul Dăncilă, Cosmin Butuza a devenit celebru în urma unei erori de exprimare care a devenit virală.

”Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre (sic!), pe afișele noastre, pe tot ceea ce înseamnă!”, a spus Butuza într-o conferință de presă la Federația Română de Șah.

Butuza este licențiat în Economie, specializarea Management la Universitatea de Nord din Baia Mare, Facultatea de Ştiințe și are un masterat în Management, Specializarea Managementul Dezvoltării Afacerilor, la Universitatea „Babeș-Bolyai” Cluj Napoca – Facultatea de Ştiințe Economice și Gestionarea Afacerilor.

A lucrat ca economist și ca șef de cabinet la prefectură și consiliul județean și nu are nici o experiență relevantă relevantă pentru noua funcție, cea de vicepreședinte într-o agenție guvernamentală care gestionează ariile naturale protejate.

Foto: Cosmin Butuza, alături de Viorica Dăncilă (Cosmin Butuza / Facebook)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...