VIDEO Peste 100.000 de oameni s-au dus să vadă ultimul film al lui Mircea Bravo!

VIDEO Peste 100.000 de oameni s-au dus să vadă ultimul film al lui Mircea Bravo!

După o săptămână de la lansarea în cinematografe, „Nuntă pe bani”, filmul lui Mircea Bravo ocupă primul loc în box office-ul românesc.

Comedia cu Mircea Popa şi Alexandra Spătărelu în rolurile principale a adus peste 101.000 de români în sălile de cinema din întreaga ţară, iar biletele vândute în presale au fost în jur de 38.000, se arată într-un comunicat transmis de organizatori.

Din distribuţia filmului fac parte Alexandra Spătărelu (protagonistă), tanti Lenuţa - Bunica din Chinteni, Elena Ivanca, Adrian Cucu, Bob Rădulescu(cunoscut în online ca Haurenţiu) Ionuţ Rusu, Dan Chiorean. De asemenea în film apare solista Carmen Chindriş, alături de Taraful Rutenilor.

„Vă mulţumim, oameni frumoşi. Sunteţi cea mai tare comunitate! Peste 100.000 de oameni au mers la cinema să vadă filmul Nuntă pe bani.

Noi v-am invitat la cinema, iar 100.000 dintre voi aţi decis să vă ridicaţi din pat, să cumpăraţi bilet şi să aveţi încredere în noi. Vă recomandăm în continuare să veniţi la cinema, să aveţi parte de 96 de minute de relaxare şi stare de bine”, a anunțat Mircea Bravo.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat