VIDEO Petrecere de interlop în centrul capitalei Moldovei

VIDEO Petrecere de interlop în centrul capitalei Moldovei

Interlopul Adrian Corduneanu a petrecut miercuri, 17 noiembrie, de ziua lui, într-un local cunoscut din Iași. Și ca orice orice „influencer” care se respectă a ținut să imortalizeze momentul pe conturile sale de socializare.

Și pentru că nu au fost prezenți fizic la petrecere, maneliști celebri au ținut săi facă dedicații online lui Adrian Beleaua. Printre aceștia se numără și Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești și Adrian Minune.

Alături de el au fost familia și câțiva prieteni. Iar soția sa i-a comandat un tort cu o poză în care apare alături de ea și de cei trei copii ai lor.

@adriancorduneanu10

Am ajuns la 44 ???????? dar sa moara fam tot pe 23 merg de 20 de ani

♬ La multi ani - Florin Salam

Clanul Corduneanu este recunoscut pentru petrecerile sale. Foarte des, pe conturile de socializare ale celor doi frați, apar imagini de la chefuri.

Postările lor au zeci de mii de aprecieri, iar comentariile laudative sunt la fiecare postare.

Cine sunt Cordunenii

Istoria clanului Corduneanu, cea mai periculoasă grupare de interlopi din Moldova, a început undeva în jurul anilor '90. În anul 2002 Costel Corduneanu s-a retras din activitatea sportivă, însă deja era cunoscut că lider al grupării de numele căreia avea să se lege infracțiuni grave de crimă organizată.

Clanul Corduneanu activează în Iași, iar numele membrilor grupării au ajuns celebre în toată țara și chiar peste hotare din cauza scandalurilor, a actelor de violență și a furturilor.

Înainte de a fi cunoscut drept liderul celui mai de temut clan de interlopi din Iași, numele lui Costel Corduneanu era legat de performanța sportivă. A fost unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a dat municipiul Iași, fiind campion mondial la cadeți, vicecampion european și participant din partea României la două ediții ale Jocurilor Olimpice. La Barcelona, în 1992, unde a obținut locul nouă și la Atlanta, în 1996, când s-a clasat pe locul 14.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mii de apeluri ale soldaților ruși au fost interceptate: „Ni s-a dat ordin să ucidem toți civilii” / „Putin e un prost”

2 China, pivotul care ar putea fi cheia în criza nucleară. SUA fac încă o încercare pentru a-l aduce pe Putin cu picioarele pe pământ

3 Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

4 Marele joc strategic / Ce armă susține Rusia că are împotriva Occidentului. Țările cheie și rolul Chinei

5 Rusia este pe cale să sufere o mare înfrângere în „buzunarul” Lyman. Panică în rândul bloggerilor și corespondenților militari ruși