VIDEO Picanterii de Bucale cu Bianca Brad și Adrian Zukerberg, fostul ambasador al SUA la București

VIDEO Picanterii de Bucale cu Bianca Brad și Adrian Zukerberg, fostul ambasador al SUA la București

Adrian Zukerberg (67 ani), primul ambasador al SUA la București născut în România,a fost surprins de paparazzi mediaflux.ro în compania unei vedete din showbiz-ul autohton. Fosta Miss România, Bianca Brad (56 ani).

În week-end, cei doi s-au întâlnit în zona de nord a Capitalei și au decis să ia masa împreună la un restaurant de lux din apropiere. El într-o ținută primăvăratică pentru foaia din calendar, pulover alb peste o cămașă albă și pantaloni de aceeași culoare, Bianca Brad cu o haină deschisă la culoare, mai sugestivă pentru vremea de afară.

Zis și făcut, ajunși la restaurant, alături de o altă pereche, Adrian Zukerberg și Bianca Brad s-au bucurat de bucatele alese. Atmosfera de la masa a fost una plăcută, asezonată cu zâmbete și râsete, printre povestiri.

Fostul ambasador al SUA la București, Adrian Zukerman, rămâne atras de frumusețile patriei, cum ar fi fosta Miss România, Bianca Brad | FOTO & VIDEO sursa foto: mediaflux.ro

După ce și-au satisfăcut pretențiile culinare, comesenii s-au îndreptat spre parcare, unde erau așteptați de două mașini. Fostul ambasador împreună cu Bianca Brad au plecat cu un luxos BMW, cu numere de corp diplomatic, fiind urmați de mașina de escortă.

Cu toate că a ajuns la frumoasa vârstă de 68 de ani, fostul ambasador nu vrea să fie apărat de săgețile lui Cupidon, în pofida faptului că este mai mereu însoțit de gărzi de corp.

Fostul ambasador al SUA la București, Adrian Zukerman, rămâne atras de frumusețile patriei, cum ar fi fosta Miss România, Bianca Brad | FOTO & VIDEO sursa foto: mediaflux.ro Fostul ambasador al SUA la București, Adrian Zukerman, rămâne atras de frumusețile patriei, cum ar fi fosta Miss România, Bianca Brad | FOTO & VIDEO sursa foto: mediaflux.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat