VIDEO „Pitbull-ul” Radu Banciu „mușcă” din Ioana Cosma și Mihai Mironică: „Făceau o emisiune proastă, modestă, lălăită"

VIDEO „Pitbull-ul” Radu Banciu „mușcă” din Ioana Cosma și Mihai Mironică: „Făceau o emisiune proastă, modestă, lălăită"

Radu Banciu exclude posibilitatea să fie coleg cu Mihai Mironică și Ioana Cosma, a căror emsiune matinală de la ProArena a fost închisă.

Radu Banciu a vorbit la Football All-Inclusive (PrimaSport) despre plecările lui Mihai Mironică și Ioana Cosma de la la ProArena.

"Dacă mă întrebați pe mine, nu vin la noi.

Ioana Cosma nu vine sigur și puține șanse să vină Mironică întrucât conducerea de sport de aici nu mai e cea de la Pro TV.

Dacă mă întrebați pe mine, nu îi înghite nimeni aici. Că la noi în general transferurile în televiziuni se fac pe cumetrii, nu pe competențe.

Dacă se fac pe competențe, ei nu ajung aici.

La Digi pot ajunge, mai mult Mironică, Ioana Cozma nu cred că va mai continua pe televiziune de sport. Nu văd de ce ar mai continua în sport, ea nu era necesară. Era doar o prezență, nu era pricepută la sport mai mult decât în alt domeniu.

Dar este o plecare normală. O emisiune proastă, fără audiențe. Emisunea nu aducea niciun profit, era aceeași emisiune modestă, lălăită, fără personalitate, fără anvergură, fără nimic. E consecința firească a slabului conținut și asta știe și PRO-ul că nu era nimic de valoare acolo".

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a fost posibil? / BBC a venit în România și a descoperit chestii incredibile despre frații Tate

2 Alexandra Stan, din nou aproape goală

3 Duelul eclerurilor. Jamila pierde și a doua fază a procesului cu Laura Laurențiu

4 Frații Tate, „judecați” de CTP: Este o batjocură cruntă pentru România faptul că acești inși au venit aici cu mâna-n chiloți și au ajuns milionari în …

5 „Asta îl excită foarte mult din punct de vedere sexual” / Ce a povestit Sophie, la BBC, despre Andrew Tate