VIDEO Pleșoianu o calcă-n picioare pe Analfabeta din fruntea PSD! „Gafele reprezintă o bătaie de joc la adresa votanților”

VIDEO Pleșoianu o calcă-n picioare pe Analfabeta din fruntea PSD! „Gafele reprezintă o bătaie de joc la adresa votanților”

Pleșoianu o calcă-n picioare pe Analfabeta din fruntea PSD! „Gafele reprezintă o bătaie de joc la adresa votanților”

Liviu Pleșoianu, care a candidat în competiția internă pentru a deveni prezidențiabilul PSD, o atacă duminică pe Viorica Dăncilă, actualul lider al partidului, scriind pe Facebook că gafele acesteia reprezintă ”o bătaie de joc la adresa tuturor celor care au votat PSD”. Social-democratul subliniază că există ”un cordon ombilical” între doamna Dăncilă#1 și doamna Dăncilă#2, respectiv ”nemiloasa căsăpire a logicii discursive și a limbii române elementare”.

”Nu, e prea mult, AJUNGE! Să faci zi după zi, oră după oră, declarație după declarație astfel de gafe monumentale reprezintă deja o bătaie de joc la adresa tuturor celor care au votat PSD în 2012 și în 2016!

De câteva săptămâni, Dăncilă#2 o contrazice total, imoral și necolegial pe Dăncilă#1. Există însă un cordon ombilical care nu s-a rupt între doamna Dăncilă#1 și doamna Dăncilă#2, ceva nu s-a schimbat deloc: liliputana anvergură politică și nemiloasa căsăpire a logicii discursive și a limbii române elementare! ...Zău, e prea de tot!

Dăncilă, acum două zile: "Marea majoritate sunt oameni care știu că bunul-simț și violența nu sunt caracteristice poporului român!" ... "Plec de la Putna cu liniște și încredere că ura va fi însoțită de solidaritate..."

...!??!??!????!!!!!!???!!!!??????? #Candidata_partidului_CEX”, a scris Pleșoianu pe Facebook, alături de un montaj video în care se regăsesc cele două declarații amintite de social-democrat.

Liviu Pleșoianu a candidat în competiția internă pentru a deveni prezidențiabilul PSD, însă partidul a ales-o pe Viorica Dăncilă pentru a intra în cursa pentru un mandat la Cotroceni.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...