VIDEO Polemică la masa juriului „Românii au talent“ după dansul unei eleve de 16 ani. Mihai Petre: „Pe alocuri a fost chiar vulgar“. Andra: „Mie mi-a plăcut“

VIDEO Polemică la masa juriului „Românii au talent“ după dansul unei eleve de 16 ani. Mihai Petre: „Pe alocuri a fost chiar vulgar“. Andra: „Mie mi-a plăcut“

Polemică la masa juriului „Românii au talent“ după dansul unei eleve de 16 ani. Mihai Petre: „Pe alocuri a fost chiar vulgar“. Andra: „Mie mi-a plăcut“. Anais Queen, în vârstă de 16 ani, a stârnit o adevărată polemică la masa juriului „Românii au talent“, Mihai Petre fiind învins de ceilalţi colegi chiar pe terenul lui, dansul.

Eleva în vârstă de 16 ani a prezentat un număr de dance hall pe care însă dansatorul Mihai Petre l-a considerat pe alocuri vulgar şi nepotrivit vârstei ei, aşa că a apăsat X-ul.

„Eu am oprit pentru că pentru mine era de ajuns. Cred că în primul rând nu ţi-e foarte potrivit stilul ăsta, nu mi se pare că te avantajează. E adevărat, poţi deveni o dansatoare bună, însă ai vrut să demonstrezi prea mult şi ai pierdut puţin din naturaleţea mişcării. Şi simt că pe alocuri a fost exagerat şi chiar prea vulgar pentru gustul meu“, i-a spus Mihai Petre concurentei. Ceilalţi membri ai juriului nu i-au dat însă dreptate dansatorului.

„Nu mi s-a părut vulgar, ăsta e dansul. Din punctul meu de vedere nu e vulgar şi eu sunt rezervată de regulă la chestiile astea fiind mamă de fată. Mi-a plăcut dansul, dance hall-ul e un dans mai îndrăzneţ, mai sexy, poate să ţi se pară vulgar“, a explicat Andra. „Ideea este că nu i se potriveşte şi nici nu a fost cel mai bun dans“, a fost replica lui Mihai Petre, vizibil iritat. „Ai 16 ani, deci te-ai născut mult după '90. E extraordinar pentru mine că voi sunteţi desprinşi de ororile alea care s-au întâmplat între anii '45 şi '90 şi sunteţi liberi să îndrăzniţi, liberi să credeţi, liberi să acţionaţi, liberi să greşiţi, liberi să faceţi de toate“, a fost comentariul lui Florin Călinescu. „

N-are legătură cu libertatea, are legătură cu modul în care te-ai mişcat. Pur şi simplu momentul nu a fost unul bun“, a reacţionat din nou Mihai Petre. Insistenţa dansatorului i-a făcut pe ceilalalţi membri ai juriului să se amuze pe seama lui.

„E ofticat că noi nu i-am dat dreptate, iar el spune un lucru şi-l mai repetă de 15 ori. Am înţeles, mă Mihai. Eu cred că la noapte o să se trezească de trei ori să-i spună Elwirei: sincer, nu mi-a plăcut. O să-ţi pună femeia o pernă pe faţă să taci. Eu cred că ai fost un pic duplicitar, cred că ţi-a plăcut, dar n-ai vrut să credem noi că eşti vreun pedofil întârziat“, a glumit Florin Călinescu.

Tânăra dansatoare a precizat în culise că nu a fost afectată de votul negativ primit de la Mihai Petre şi a subliniat că este judecată şi de alte persoane, însă acest lucru nu o va convinge să renunţe la pasiunea ei: „Sunt foarte mândră de mine, îmi pare rău că nu i-a plăcut lui Mihai. Nu ştiu exact de ce nu i-a plăcut, presupun că el face altfel de dans. Eu dansez hip-hop, street dance, dance hall şi e mai murdar, e cum simţi muzica, eu aşa am simţit-o, el poate nu a simţit la fel. Eu sunt judecată de mică, atunci când făceam balet eram prea grasă, acum unii spun că dansul nu ar fi potrivit vârstei mele, dar opinia celorlalţi nu ar trebui să-ţi strice viaţa. Aşa că eu o să fac ce vreau eu, iar voi dacă vreţi să vă uitaţi, foarte bine, dacă nu, la fel“.

„Avem în faţă generaţii de copii care şi-au câştigat acest drept (libertatea - n.red.) şi e foarte bine că-l şi folosesc. Ar trebui să depăşească acest necaz de care ne-am lovit noi: Ce-o să spună lumea? Ce-or să spună vecinii? Ce-or să spună rudele? Ce-or să spună la şcoală? Păi dacă stai toată viaţa să-ţi pui problema ce-or să zică alţii, atunci nu mai faci nimic niciodată. Fă şi vezi tu ce-o să zică“, a comentat şi Andi Moisescu în culise.

 Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

2 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

3 „Nu mai pot fi părtaș la această ticăloșie” / Demisie cu strigături la vârful diplomației Rusiei

4 Interesante amănunte...

5 Polițiștii noștri încă n-au „comis” așa ceva, dar poate că acum le vin idei...