VIDEO Poliţist făcut KO de un interlop

VIDEO Poliţist făcut KO de un interlop

Un interlop din Timişoara a fost arestat preventiv după ce a lovit cu pumnul, sub privirile mai multor agenţi, un poliţist de la Secţia 4 din Timişoara, în parcarea unui mall. Din imaginile care au surprins incidentul reiese că în primă fază poliţiştii care au asistat la incident nu au intervenit în forţă.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere îl arată pe interlopul Adrian Herlaş lovind cu putere un poliţist care a intervenit pentru aplanarea unui conflict.

Incidentul a avut loc vineri seara, iar din imagini se vede cum interlopul îl loveşte cu pumnul în faţă pe poliţist. Comisarul cade la pământ, iar interlopul pleacă fără ca alţi poliţişti care se aflau la faţa locului să intervină.

Ulterior, Herlaş a fost reţinut şi arestat preventiv.

Poliţia Timiş a reacţionat în urma imaginilor apărute în presă susţinând că nu se poate lua în discuţie o lipsă de reacţie a poliţiştilor, fiind vorba de „o corectă evaluare a situaţiei de fapt, astfel încât conflictul să nu escaladeze şi să nu survină rănirea altor persoane”.

„Esenţial de precizat este că, bărbatul a fost imobilizat la faţa locului de către ceilalţi poliţişti, care se aflau în misiune. Reamintim că acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior primind mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, în prezent aflându-se în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiş”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Aurora Voicilă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...