VIDEO Polițiștii, exonerați de vină/Verdict rapid al legiștilor în cazul morții lăutarului Tony de la Ploiești, la doar 31 de ani

VIDEO Polițiștii, exonerați de vină/Verdict rapid al legiștilor în cazul morții lăutarului Tony de la Ploiești, la doar 31 de ani

Medicii legiști au terminat necropsia în cazul manelistului Tony de la Ploiești care a murit în condiții suspecte, luni 22 mai, la spital, la puțin timp după ce a fost imobilizat și încătușat de polițiști.

Deși s-a speculat că tânărul de 31 de ani ar fi murit sufocat din cauza agresivității polițiștilor, legiștii infirmă acuzațiile. Moartea bărbatului nu a fost violentă și nu a fost cauzată de leziuni traumatice.

”În cursul zilei de astăzi, 23 mai a.c., a fost efectuată necropsia bărbatului de 31 de ani, iar rezultatul acesteia a arătat faptul că moartea a fost neviolentă și a fost cauzată de o insuficiență cardiorespiratorie acută pe fondul unei cardiomiopatii hipertrofice.

Astfel, nu au fost constatate leziuni traumatice care să aibă legătură de cauzalitate cu decesul”, este informația oferită de Biroul de Presă al Poliției Prahova.

Tony de la Ploiești, un lăutar cunoscut în lumea maneliștilor, a fost implicat luni noapte într-un accident rutier soldat cu pagube materiale. Când polițiștii au ajuns la fața locului pentru a face cercetările, bărbatul a devenit agresiv, având un comportament specific consumatorilor de droguri.

Polițiștii l-au imobilizat, încătușat și l-au dus în cele din urmă la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești pentru prelevare de probe de sânge.

Aici Tony a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi resuscitat, deși medicii au încercat să-i salveze viața timp de aproape o oră.

Secvența imobilizării șoferului a fost filmată de un martor. Din imagini se poate observa cum bărbatul este culcat la pământ, încătușat cu mâinile la spate și ținut de trei polițiști și de doi membri ai echipajului SMURD.

”La data de 22 mai a.c., în jurul orei 1.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre producerea unui accident rutier cu pagube materiale.

Din cercetări a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 31 de ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Alexandru cel Bun ar fi acroșat un alt autoturism care se afla parcat în dreptul unui imobil, ulterior acesta continuându-și deplasarea, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare intrând într-o țeavă de gaze.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube material”, se arată într-un comunicat al Poliției Prahova.

Polițiștii așteaptă acum rezultatul analizelor toxicologice care vor stabili dacă Tony consumase sau nu droguri.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale