VIDEO Postarea acestei tinere refugiate din Ucraina, cazată într-o sală de sport din Galaţi, virală pe TikTok

VIDEO Postarea acestei tinere refugiate din Ucraina, cazată într-o sală de sport din Galaţi, virală pe TikTok

Vallerie, o tânără ucraineancă, refugiată într-o sală de sport din municipiul Galaţi, a postat pe TikTok un film video în care mulţumeşte românilor pentru cum a fost primită. Videoclipul a devenit viral, fiind vizionat de milioane de oameni.

Tânăra ucraineancă a fugit din calea războiului şi a ajuns în municipiul Galaţi. A fost cazată într-o sală de sport, pusă la dispoziţia refugiaţilor de către Colegiul Naţional "Alexandru Ioan Cuza" şi Primăria Galaţi.

Într-una din nopţile în care a fost cazată în sala de sport, tânăra prezintă într-o filmare cum arată locul amenajat de autorităţile gălăţene pentru refugiaţii ucraineni.

@valleorie Thank you, Galați ??❤️ #ukraine #?? ♬ Che La Luna - Louis Prima

Din imaginile postate pe TikTok, se vede că sala este plină cu paturi, scaune şi mese, alimente, baxuri cu apă, lenjerii, pături, obiecte pentru igiena intimă, dar şi un mic spaţiu pentru activităţile copiilor refugiaţilor.

De asemenea, Vallerie a surprins şi câteva mărţişoare primite în dar de 8 Martie, Ziua Internaţională a Femeii.

În scurt timp, clipul video al tinerei din Ucraina a fost vizionat de peste 3,5 milioane de oameni, devenit astfel viral.

În ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei din judeţul Galaţi au intrat 1.710 cetăţeni ucrainieni (883 prin PTF Galaţi rutier şi 827 prin PTF Oancea).

În prezent, aproape 900 de refugiaţi din Ucraina sunt cazaţi în Galaţi, în spaţii special amenajate.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”