VIDEO Premierul Ciucă anunţă suplimentarea bugetului pentru Programul 'Anghel Saligny' cu 15,5 miliarde lei

VIDEO Premierul Ciucă anunţă suplimentarea bugetului pentru Programul 'Anghel Saligny' cu 15,5 miliarde lei

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a declarat miercuri, în debutul şedinţei de guvern, că urmează să fie aprobat un act normativ pentru suplimentarea cu aproximativ 15,5 miliarde de lei a bugetului destinat Programului naţional de investiţii "Anghel Saligny".


"În baza unei hotărâri pe care am luat-o ieri în coaliţie, vom adopta un act normativ prin care vom suplimenta bugetul la Programul naţional de investiţii 'Anghel Saligny' cu aproximativ 15,5 miliarde. 10 miliarde vor fi destinaţi pentru construcţia şi modernizarea drumurilor, iar 5,5 miliarde pentru extinderea reţelei de gaze. În felul acesta, suma totală a programului va fi de 65,5 miliarde şi ea va viza cu preponderenţă modernizarea drumurilor, extinderea reţelelor de apă şi canalizare şi extinderea reţelei de gaz", a spus premierul. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?