VIDEO Președintele ne crede la fel de proști ca PSD/Dragnea! Declarații halucinante!

VIDEO Președintele ne crede la fel de proști ca PSD/Dragnea! Declarații halucinante!

Președintele ne crede la fel de proști ca PSD/Dragnea! Declarații halucinante! Klaus Iohannis i-a înfierat astăzi pe pesediști, că votează amendamente pentru a-și salva șeful, pe Dragnea. Afirmație cât se poate de corectă. Însă, același președinte, câteva secunde mai înainte, îl lăudase pe Vlase, pesedistul pe care l-a desemnat să ocupe șefia SIE, adică pe omul care a condus luni, cu mână de fier, batjocorind regulamentele, ședința în care s-au votat amendamentele care-i salvează pielea lui Dragnea! Domnule președinte, nu suntem toți proști, o masă de manevră pe care voi, oamenii politici, s-o fraieriți!

Despre amendamentele la Codul de Procedură Penală:

 „Am mai avut situații în care s-a votat noaptea și am văzut cu toții ce a ieșit. Rezultatul m-a întristat și vedem cu tot mai multă claritate că PSD0-ul nu numai că încearcă să amputeze puterile președintelui, acum văd că încearcă să amputeze

 Acum vedem, totuși, ceva nemaiînâlnit în ultima vreme: majoritatea PSD votează legi pentru șeful lor, votează legi cu dedicație pentru Dragnea, ceea ce este inadmisibil.

Voi folosi toate prerogativele constituționale. Nu vreau să intru în detalii. Voi detalia argumentele mele fie către Curtea Constituțională, fie către Parlament”, a spus Klaus Iohannis.

Iohannis: Pe Vlase îl recomandă experienţa şi pregătirea pentru a prelua conducerea SIE

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat marţi că pe Gabriel Vlase îl recomandă experienţa şi pregătirea pentru a prelua conducerea SIE, precizând că l-a nominalizat pentru această funcţie fără a avea o discuţie cu PSD.

Întrebat cum a ajuns la decizia de a-l nominaliza pe Vlase la şefia SIE, Iohannis a răspuns: "Printr-o analiză atentă. Am analizat candidaţii posibili (...) ţinând cont de experienţă, de expertiză, de pregătire. După finalizarea analizei l-am invitat pe domnul Vlase. I-am spus că analiza a condus la această oportunitate pentru domnia sa şi i-am propus nominalizarea. A acceptat-o şi în această fază suntem acum".

Totodată, şeful statului a spus că nu a discutat cu cei din PSD cu privire la preluarea conducerii SIE. "A fost fix propunerea mea. N-am avut niciun fel de discuţie cu PSD pe această temă", a mai spus Iohannis.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...