VIDEO Președintele refuză circoteca propusă cu tupeu de PSD: Eu mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii

VIDEO Președintele refuză circoteca propusă cu tupeu de PSD: Eu mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii

Președintele refuză circoteca propusă cu tupeu de PSD: Eu mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii.

Klaus Iohannis nu a dat un răspuns invitației Vioricăi Dăncilă de a participa la dezbatere înaintea turului II. Șeful statului a declarat luni seară că se va concentra pe întâlnirile cu alegătorii, acuzând PSD că încearcă „să atragă atenția prin tot felul de manevre”.

„Vedeți, PSD încearcă să atragă atenția prin tot felul de manevre. Pot să vă spun de pe acum - urmează, sigur, să discut și cu colegii în ședința de campanie - eu mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campania pentru turul doi”, a spus Iohannis, întrebat despre o dezbatere cu Dăncilă.

Șeful statului a declarat luni seară, la sediul de campanie al PNL, că a făcut deja primele analize după primul tur al prezidențialelor

„Sunt două lucruri pe care vreau să le subliniez. Noua legislație privind votul din Diaspora a fost foarte importantă, a înlesnit semnificativ votul în străinătate și, în acest fel, am avut un record de participare și nu s-a mai stat la coadă. Le mulțumesc românilor din Diaspora pentru participarea masivă și, acum că am aflat și cum au votat, le mulțumesc și personal”, a spus Klaus Iohannis.

„Al doilea lucru: vedeți deja că PSD încearcă tot felul de manevre și vreau să le cer românilor maximă vigilență când este vorba de PSD. Asta nu înseamnă că trebuie să ne temem, asta înseamnă că trebuie să mergem la vot. Ar fi foarte, foarte păcat să repetăm greșeala din 2016 când prin absenteismul românilor a fost posibil acel scor pentru PSD. A fost nevoie de trei ani până i-am îndepărtat de la butoanele puterii”, a mai afirmat Iohannis.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro