VIDEO Președintele USR, hărțuit de vuvuzeaua PSD Oana Lovin

VIDEO Președintele USR, hărțuit de vuvuzeaua PSD Oana Lovin

Vuvuzeaua auristo-pesedistă-rusofilă Oana Lovin a produs un nou episod de mitocănie groasă. Sâmbătă a dat buzna la terasa unui restaurant din București pentru a-l hărțui pe vicepremierul Dan Barna, copreședinte USR-PLUS, mânca împreună cu soția sa, Olguța Dana Totolici, relatează Ziaristii.com .

Devenită celebră prin activitatea de videochat pentru adulți și pentru sparanghelul fluturat în Piața Victoriei împotriva Guvernului Orban (anul trecut), Oana Lovin a executat o nouă misiune de hărțuire a unui lider pro-occidental (non-PSD și non-AUR).

Propagandista rusofilă a dat buzna peste Dan Barna, care lua masa împreună cu soția sa, pe terasa unui restaurant din centrul Capitalei, aproape de Bd. Magheru.

A venit la pont. I-o fi „ciripit” vreun ospătar?!

Oana Lovin a postat pe pagina sa de Facebook filmarea de la restaurant, cu comentariile făcute pe traseu.

Ea a notat: „Barna, înspăimântat de mine, a refuzat să răspundă unor întrebări legitime. Dumnealui poate doar cu presa plătită și conferințe cu dedicație, altfel e mucles. Regret că la ce nervi aveam, nu l-am întrebat ce a făcut pentru românii noștri din Diaspora. Ăștia sunt «marii bărbați» de stat”.

Din comentariile Oanei Lovin pe traseul spre restaurant, este clar că ea a mers la pont. cineva a anunțat-o că Dan Barna se află la restaurantul respectiv. „Sursa” putea fi un client sau un angajat al restaurantului.

Cel mai probabil, a fost un ospătar sau un muzicant, dat fiind că Oana Lovin îi laudă pe aceștia, ca o recompensă pentru posibilul lor serviciu.

„Este, de fapt, restaurantul meu preferat. Se mănâncă bine… se mănâncă românește… se mănâncă bine rău de tot aici… și în weekend se face mâncare afară la ceaun”, spune Oana Lovin, recunoscând că e una „de-a casei”.

Clipul video al vuvuzelei rusofile conține trei părți:

  1. pregătirea acțiunii, în drum spre restaurant;
  2. „dialogul” cu Dan Barna, care e de fapt un monolog;
  3. concluziile, după plecarea de la restaurant.

„Mănâncă, mănâncă ciorbă domnu’ Barna! Haideți, domnu’ Barna, mai mâncați mult?! Că alții n-au ce mânca acasă…”

„Eu sunt o fată cu foarte mult bun-simț. Pe mine nu mă caracterizează violența, verbală sau fizică, ca pe acești USR-iști… Masa e sfântă. Îl las să mănânce pe domnu’ Barna, apoi îi pun niște întrebări. Mâncați, domnu’ Barna, să vă cadă bine! Și… vorbim. Vorbim, domnu’ Barna!… Mănâncă, mănâncă ciorbă domnu’ Barna!… Vreau să vorbesc și eu cu domnu’ Barna, am o vorbă cu dumnealui, nu?!… Aștep să termine de mâncat domnu’ Barna. Doamne, cât bun-simț pe mine! Mamă, prost m-ai crescut! Prost m-ai crescut! Dacă era Marian «Ceaușescu», mergea și-i punea ciorba în cap!… Nu știu dacă m-a văzut domnu’ Barna, nu știe ce-l așteaptă… Este, de fapt, restaurantul meu preferat. Nu este zona Nordului, fițe, chestii, trestii, socoteli… Chiar nu știu ce caută… Bine, ce caută… că se mănâncă bine… se mănâncă românește… se mănâncă bine rău de tot aici… și în weekend se face mâncare afară la ceaun… cred și eu că a venit. Haideți, domnu’ Barna, mai mâncați mult?! Că alții n-au ce mânca acasă… Haideți să mergem, că văd că nu mai mănâncă.”

VIDEO: Pregătirea „atacului”

Monologul Oanei Lovin lângă masa lui Dan Barna

„Bună ziua, domnu’ Barna, să aveți poftă! Cum e cu tragedia de la CFR? E o falsă isterie? Zeci de copii care au stat 26 de ore fără apă, fără mâncare, în căldură, este o falsă isterie? De ce spune Comisia Europeană că ați umflat bugetul pe digitalizare în PNRR? Mintea Comisia Europeană? Că pe mine poate nu mă crede lumea, da’ pe dumneavoastră… ce ziceți, Comisia Europeană minte? De ce vreți să închideți secția SIIJ, s-o scăpați pe doamna Clotilde de dosar? Ce-ați căutat în secția de votare? Ați fost acolo ilegal, de ce-ați fost acolo? Dacă făcea asta un PSD-ist, ce părere aveați? Nu vorbiți, domnule Barna? Parcă erați transparenți, erați… vorbeați cu oamenii. De ce nu vorbiți? Vă întreb civilizat, niște întrebări de bun-simț. Românii trebuie să știe.”

VIDEO: „Atacul”

„Măcar i-am stricat ziua. Unde vă prindem, vă hăituim! V-a închis videochatista gura”

După ce și-a făcut numărul în apropierea mesei lui Dan Barna, Oana Lovin a plecat și a făcut câteva comentarii la fel de tembele. A recunoscut, totuși, carea fost scopul „vizitei” sale.

Oana Lovin: „L-ați văzut pe domnu Barna. Nu răspunde. Măcar i-am stricat ziua. Unde vă prindem, vă hăituim și noi! Că ne-ați hăituit și voi pe noi… și țara asta… și pensionarii, și copiii… ați hăituit pe toată lumea. Pe toată lumea ați hăituit. Ăsta este domnu Barna. Era foarte… Ai văzut? Mi-a dat «Bună ziua»! După ce-a văzut că… ăăă… âââ… îîî… gata, mucles! Mucles, domnu’ Barna! Adevărul e că ce să răspundeți, domnu’ Barna? Mai era nevoie să răspundeți ceva? Și tăcerea e un răspuns. N-aveți ce să răspundeți. N-aveți… V-a închis videochatista gura”.

„Mânca-i-ai lu’ mă-ta! Mă-ta are educație!” / „V-a dat-o prin gură!”

După ce a plecat de la restaurant fericită că „i-a stricat ziua” lui Dan Barna, Oana Lovin a fost apostrofată de un trecător, pe stradă: „Doamne, ce… (neclar), mânca-ți-aș gura!”

Videochatista i-a răspuns în stilul ei trivial: „Mânca-i-ai lu’ mă-ta! Mă-ta are educație!”

De altfel, ea mai făcuse o afirmație vulgară, în video-monologul din traseul spre restaurant. Comentând promisiunile actualei guvernări și apreciind că aceasta nu „le-a dat” românilor ce li se cuvenea, Oana Lovin a spus: „Ce v-a dat? Vă spun eu: v-a dat-o prin gură!”.

„Dacă nu vă vaccinați, vă dau 200 de lei!”

În așteptarea întâlnirii cu Dan Barna, Oana Lovin a făcut și alte comentarii definitorii pentru activitatea sa de vuvuzea anarhistă.

„Hai, fuga și vaccinați-vă, că vă dă Iubi-Cîțu 100 de lei! Eu, dacă nu vă vaccinați, vă dau 200 de lei!”, a spus obrăznicătura rusofilă.

„Dacă cei mai informați oameni de pe planetă nu s-au temut de coronavirus, voi de ce vă temeți? Vor de ce vă temeți, oilor?”, i-a jignit sparanghelista pe românii care se vaccinează (peste 5 milioane până acum doar pe teritoriul României).

Oana Lovin se mândrește cu relația ei specială cu Ambasada Rusiei la București. Pe pagina sa de Facebook tronează, pe prima poziție, dialogul ei cu reprezentanții Ambasadei conduse de provocatorul Valeri Kuzmin. Postarea datează din 24 aprilie, dar vuvuzeaua rusofilă o menține „în vitrină” ca pe marele ei trofeu.

De altfel, întreaga activitate anarhistă a Oanei Lovin se înscrie în logica propagandei ruse, cu violentă tentă anti-occidentală. Nu întâmplător, videochatista este răsfățată mediatic de Sputnik.md, canalul oficial de propagandă în lima română finanțat de Federația Rusă.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro