VIDEO Prima parodie la mobilizare.../Reclamă la „curajul” rușilor de a da piept cu ucrainenii?

VIDEO Prima parodie la mobilizare.../Reclamă la „curajul” rușilor de a da piept cu ucrainenii?

Prima parodie la mobilizare.../Reclamă la „curajul” rușilor de a da piept cu ucrainenii?

Retelele de socializare din Rusia si Ucraina abunda de reactii dure sau ironice dupa anuntul lui Vladimir Putin privind „mobilizarea partiala” a rusilor pentru razboiul din Ucraina.

Unul dintre videoclipurile care se distribuie masiv arata un militian rus care il cauta intr-un apartament pe un tanar pentru a-l lua pe front. Dupa ce cauta si sub pat, militianul il gaseste pe tanar ascuns in frigider.

Companiile aeriene rusești nu mai vând bilete bărbaților cu vârste între 18 și 65 de ani

Pe fondul unui apel la mobilizare militară, companiile aeriene rusești au primit ordin să nu mai vândă bilete bărbaților cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani, transmite Le Monde .

„Companiile aeriene rusești au încetat să mai vândă bilete bărbaților ruși cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani, cu excepția cazului în care aceștia pot face dovada aprobării de călătorie din partea Ministerului Apărării”, potrivit contului de Twitter WhereisRussiaToday.

Sky News transmite, de asemenea, că prețul zborurilor programate să plece de la Moscova în următoarele zile a crescut vertiginos, iar altele s-au vândut în întregime în urma anunțului lui Vladimir Putin. Zborurile Turkish Airlines care se îndreaptă de la Moscova către orașe precum Istanbul și Belgrad se numără printre cele afectate.

În jurul miezului nopții trecute, analistul în domeniul apărării Konrad Muzyka a distribuit o captură de ecran care arată că zborul de astăzi costă 80.000 de ruble, circa 1.300 de dolari.

Dar astăzi, în jurul orei 8:45, după discursul lui Putin, zborurile programate pentru astăzi s-au epuizat, iar prețul altora a crescut vertiginos.

Captura de ecran arăta că zborurile programate pe această rută erau disponibile în fiecare zi cel puțin până marțea viitoare.

La puțin peste o jumătate de oră mai târziu, pe site-ul Turkish Airlines, zborurile pentru joi și vineri nu mai erau disponibile.

Iar prețul zborurilor din celelalte zile crescuse și mai mult.

Sky News a observat un model similar și în cazul zborurilor de la Moscova la Belgrad.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa