VIDEO Prima postare video a lui Andrew Tate după eliberarea din arest a depășit 50 de milioane de vizualizări!

VIDEO Prima postare video a lui Andrew Tate după eliberarea din arest a depășit 50 de milioane de vizualizări!

Prima postare video a lui Andrew Tate după eliberarea din arest a depășit 50 de milioane de vizualizări!

Eliberarea fraților Tate le-a crescut la cote record vizibilitatea online - milioane de oameni îi urmăresc pe diverse rețele. Fotografiile și videoclipurile făcute imediat ce au ajuns acasă au făcut înconjurul presei internaționale și au bătut toate recordurile de vizionări. Între timp, la vila influencerilor acuzați de trafic de ființe umane se perindează fani, apropiați, dar și apărătorii, care pregătesc strategia pentru următoarea perioadă.

Blocați în vila lor de lângă București, dar recunoscători că au scăpat din celulă, influencerii Andrew și Tristan Tate își petrec arestul la domiciliu online. Postează frenetic pe rețelele de socializare. Tristan a ținut să le arate fanilor că a scăpat de aspectul neîngrijit de la ieșirea din penitenciar.

Mezinul familiei a postat pe internet o fotografie în care arată că s-a tuns și că și-a aranjat barba. Postarea a strâns aproape 4 milioane de vizualizări.

Fratele său mai mare, Andrew, deși a fost primul care a împărtășit imagini de la revenirea acasă, a preferat să țină legătura cu fanii prin mesaje care amintesc de perioada petrecută în arest. Fiecare e văzută de câteva milioane de oameni, însă clipul cu el plimbându-se ca un leu în cușcă, ca un adevărat băiat rău, are deja peste 50 de milioane de vizualizări.

Dincolo de activitatea online intensă, cei doi știu că eliberarea din arest preventiv a fost doar o victorie de etapă.

Constantin Ion Gliga - avocatul fraților Tate: Acum urmărirea penală intră într-o nouă etapă în care trebuie să ne repliem pe situația creată. Să venim și noi cu probele noastre. Să sperăm să obținem administrarea probelor respective.

Cei doi sunt în continuare cercetați penal pentru fapte care le pot aduce până la 12 ani de închisoare, au o mulțime de restricții și toată averea sub sechestru.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?