VIDEO Primarii italieni au cedat nervos: „Unde p… mea vă duceți? Voi și câinii voștri, care au mereu prostata umflată?”.

VIDEO Primarii italieni au cedat nervos: „Unde p… mea vă duceți? Voi și câinii voștri, care au mereu prostata umflată?”.

Mai mulți primari italieni și-au exprimat furia la adresa oamenilor care nu respectă măsurile de carantină și ies din case pentru diverse motive, precum plimbatul câinilor, participarea la petreceri sau pur și simplu pentru a petrece timp în aer liber, relatează  G4Media.ro .

O compilație cu reacțiile nervoase ale oficialilor din Peninsulă s-a viralizat pe rețelele de socializare.

„Am înțeles că vor unii să organizeze o petrecere de absolvire. Bun, o să trimitem Carabinierii! Dar îi trimitem cu aruncătorul de flăcări!„, spune exasperat președintele regiunii Campania.

„Mâine vă prind! Mâine, nu la anu’! Mâine! Eu sunt primarul și pe teritoriul meu nu există miștocăreli! Nu vă pot interzice să ieșiți din casă? Bun! Vă interzic să mai pășiți pe spațiul public!„, spune, cu vocea ridicată, și Cateno De Luca, primarul din Messina.

În ceea ce pare a fi un mesaj adresat locuitorilor din Bari, primarul Antonio Decaro izbucnește: „Unde p… mea vă duceți? Voi și câinii voștri, care au mereu prostata umflată?”.

La rândul său, primarul din Gualdo Tadino îi ceartă pe doi cetățeni ieșiți pe plajă ca să joace ping-pong: „Nu vă puteți juca ping pong. Hai, acasă! Jucați-vă pe playstation. Eu sunt primarul acestui oraș și te voi face să respecți decretul! Nu vreau scuze, mergi acasă. Trebuie să stați acasă! (…) Cum să vă mai spun? Nu puteți sta pe străzi! Acasă!”

Primarul din Lucera, Antonio Tutolo, nu înțelege de ce oamenii țin neapărat să se tundă din moment ce nu ar trebui să iasă din casă: Vreți frizer acasă? La ce p… mea vă trebuie? Cine p… mea vă vede în casă? La ce vă trebuie făcută freza?„.

Giuseppe Falcomata, primarul din Reggio Calabria, povestește cum l-a trimis în casă pe un cetățean care își plimba câinele: „Am întâlnit un concetățean care foarte liniștit își făcea cursa pe stradă însoțit de un câine vizibil terminat de oboseală. L-am oprit și i-am zis: vezi că ăsta nu e un film, tu nu ești Will Smith în ”I’m Legend”, deci treci acasă.”

Toți românii ar trebui să vadă discursul acestui primar din Italia! Este primarul unui mic orășel din Sicilia.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante