VIDEO Primul miting electoral al Alianței USR/PLUS, la Cluj

Primul miting electoral al Alianței USR/PLUS, la Cluj

Sondaj comandat de USR/PLUS: PNL și PSD sunt aproape la egalitate, alianța condusă de Barna și Cioloș urmează la distanță de 7 puncte procentuale
   
 Sondaj comandat de USR PLUS: PNL și PSD sunt aproape la egalitate, alianța condusă de Barna și Cioloș urmează la distanță de 7 puncte procentuale. Un sondaj realizat de D&D Research în luna aprilie la comanda USR și consultat de G4Media.ro arată că PNL și PSD sunt aproape la egalitate în rândul alegătorilor deciși să meargă la alegerile europarlamentare, urmate la diferență de circa 7 punte procentuale de Alianța USR PLUS.

Astfel, sondajul arată că pe primul loc în rândul opțiunilor alegătorilor deciși să voteze se află PNL, cu 29,9% (creștere de 5,9 puncte procentuale față de sondajul din februarie). PSD are 29,3% (scădere de 0,4 puncte procentuale față de sondajul din februarie), iar Alianța USR PLUS a ajuns la 22,3% (creștere de 3,1 puncte procentuale).

 Rezultatele au fost calculate din totalul cetățenilor care au declarat că vor merge la vot. Au fost excluși din baza de calcul indecișii și cei care au spus că nu vor merge la votul din 26 mai.

Sondajul a fost realizat în România, luna aprilie, prin intermediul interviurilor față în față, și nu ia în calcul intenția de vot a românilor din străinătate.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Fostul șef al Departamentului Analiză din SRI anunță explozia COVID-19 în România

2 Turcescu anunță iminenta săltare a Gabrielei Firea!

3 Nou cutremur în PSD! Aproape toată Organizația Ilfov a trecut la PNL, cu primari cu tot!

4 Scandal de hărțuire sexuală la vârful PMP

5 Cum ies la iveală epoleții la PSD!!! Tatăl lui Mihai Tudose, confirmat cu coronavirus, este internat la Spital…