VIDEO Primul semn că PSD stă prost. Dragnea, la Antena 3: Am auzit un zvon că ar vrea să încerce o fraudă la softul de numărare a voturilor

VIDEO Primul semn că PSD stă prost. Dragnea, la Antena 3: Am auzit un zvon că ar vrea să încerce o fraudă la softul de numărare a voturilor

Primul semn că PSD stă prost. Dragnea, la Antena 3: Am auzit un zvon că ar vrea să încerce o fraudă la softul de numărare a voturilor. Conform informațiilor noastre, duminică, Curs și Avangarde vor anunța exit-poll-uri cu PSD la 35%. Joi seară, Dragnea și-a deschis calea pentru a spune că alegerile au fost fraudate de statul paralel în cazul în care rezultatele numărătorii vor fi mult sub anunțul inițial.

De la 1h23.00:

Dragnea a fost invitatul unei emisiuni de o oră și jumătate la Antena 3 despre realizările guvernării, în comparație cu ceea ce susține PSD că a făcut sau urmează să facă PNL. Dragnea a susținut că „PSD a reușit să facă o altfel de politică”, a prezentat în termeni superlativi realizările guvernării, dar și măsurile pe care le vor lua în continuare social-democrații, iar în final a lansat „un zvon” în care a spus că el nu crede, că s-ar încerca fraudarea alegerilor.

 
Liderul PSD l-a atacat din nou pe președintele Klaus Iohannis, dar și pe PNL și USR:

Acest referendum a fost o mascaradă a lui Iohannis, în condițiile în care el nici măcar nu cunoaște întrebările.

A început Iohannis, care cred că e cel mai mare mut pe care l-a produs politica românească să facă zarvă, înjură, minte, doar să facă zgomot ca să creeze un vot negativ. Nu cred că le va ieși.
Societatea românească, în visul lui Iohannis, trebuie să fie dezbinată și încărcată de ură.

PNL și USR vor să desființeze salariul minim, în condițiile în care în Europa se vorbește tot mai mult despre necesitatea instituirii unui salariu minim, pentru că lăcomia multinaționalelor vrea să câștige cât mai mult.

Ei pregătesc terenul să spună dacă cumva vor veni la guvernare, că nu mai pot mări pensiile și salariile, pentru că vor să direcționeze banii spre firmele private.
OUG 114 nu cuprinde niciun lucru rău. Au urlat, au țipat, au amenințat pentru că de ce voiau să ne oprească, pentru că 3 ani de zile facturile la utilități nu vor crește

Noi lucrăm pentru oameni și pentru capitalul românesc, ei lucrează pentru multinaționale

Eu am fost condamnat pentru ce face Iohannis acum. Eu nici nu am spus oamenilor cum să voteze la referendum

Critici în legătură cu activitatea ANAF:

Am tot sperat că ANAF să controleze toate firmele, nu numai cu capital românesc. Cele cu capital străin trebuie să aibă același tratament, trebuie să respecte aceleași legi

Merg ca pisicuții la multinaționale, dacă merg.

La ANAF s-au tot schimbat conduceri, ministrul de Finanțe să facă o analiză, să o prezinte în coaliție, nu acceptăm, am vorbit și cu domnul Tăriceanu, nu acceptăm ca unii de la ANAF să creadă că firmele românești sunt infractoare și trebuie lovite.

Despre justiție:

Știam anumite lucruri și bănuiam anumite lucruri, dar niciodată nu am avut dimensiunea nenorocirilor generate de această structură ocultă care a parazitat sistemul: mii de magistrați cu dosare penale din oficiu, șantaje, presiuni, ofițeri SRI care mergeau la parchete ca la ei la instituție, și mergeau acolo ca șefi

Nu regret, cu toate că mi-am asumat riscul aproape suprem

Am sperat că odată zgândărit acest roi de viespi vom putea cu toții să-l curățim, cu toată protecția externă, a propagandei

Despre sentința care urmează să fie dată luni în procesul său:

Dacă judecătorii din complet vor rezista la presiuni, nu pot decât să mă achite. Sunt presiuni inimaginabile.

Am vorbit cu avocații: primul complet care m-a condamnat nu există oficial. Orice complet trebuie să aibă în spate o hotărâre a Colegiului de conducere, care se publică în Monitorul Oficial. Aia nu există, adică a plecat o doamnă judecătoare din complet, a venit un domn judecător care, sigur, a și susținut condamnarea, nu a fost numit aleatoriu, nici nu există o hotărâre în care să apară acest nume.

Sunt complet nevinovat, nu mai vorbesc că e o speță rușinoasă. Dacă judecătorii sunt lăsați liberi, o să fiu achitat, dacă nu rezistă la presiuni, Dumnezeu cu mila.

Întrebat dacă mai e ceva care poate să schimbe rezultatul alegerilor în ultimele ore:

Am auzit un zvon, dar nu cred în el, pentru că nu cred că au cum. Ar vrea să încerce o fraudă la softul de numărare, dar nu cred că au cum.

Astăzi am trimis la toate județele care reprezentanții noștri în birourile electorale județene, cât și în secțiile de vot să-și ia procesele-verbale în copie, să le aducă la sediile de partid. Să aibă o copie ai noștri pentru orice eventualitate.

Nu cred că se va întâmpla asta, dar mai bine sufli și-n iaurt.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa