VIDEO Primul semn că se rupe căruța! „Ea crede că suntem atât de proști, de idioți”/Dezvăluiri incredibile despre Firea făcute de un fost lacheu de casă

VIDEO Primul semn că se rupe căruța! „Ea crede că suntem atât de proști, de idioți”/Dezvăluiri incredibile despre Firea făcute de un fost lacheu de casă

Primul semn că se rupe căruța! Dezvăluiri incredibile despre Firea făcute de un fost lacheu de casă.

Bogdan Stanoevici, un fost apropiat al Gabrielei Firea, spune acum ca actualul primar este „genul de om care nu accepta sa o contrazici” si ca „de multe ori crede gresit sau lucreaza in functie de niste interese”.

„Oare noi suntem niste idioti? Noi suntem atat de prosti inca sa putem fi mintiti si manipulati pe fata de aceasta persoana care inca mai conduce Primaria? Nu mai am nicio pretentia de la ea, am avut intr-o vreme, chiar am sustinut-o! Pana cand am vazut ca nu se poate, e genul de om cu care nu se poate discuta. E genul de om care nu accepta sa o contrazici, sa spui altceva decat crede ea. Si de multe ori crede gresit sau lucreaza in functie de niste interese, asta e foarte clar.

 
Stim cu totii ca Primaria Capitalei este condusa dintr-o sufragerie din Voluntari”, a spus Stanoevici intr-un clip filmat pe Pasajul Ciurel.

„Ea crede ca suntem atat de prosti, de idioti. Nu suntem prosti, care cred orice minciuna. Ne indoapa cu minciuni ieftine de luni de zile”, a mai atacat Stanoevici, indignat de modul in care a fost realizat Pasajul Ciurel.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa