VIDEO Priviți! Carmen Avram, delir fără limite la Antena 3! Îi compară pe militanții anti-PSD cu naziștii de la Auschwitz!

VIDEO Priviți! Carmen Avram, delir fără limite la Antena 3! Îi compară pe militanții anti-PSD cu naziștii de la Auschwitz!

Priviți! Carmen Avram, delir fără limite la Antena 3! Îi compară pe militanții anti-PSD cu naziștii de la Auschwitz! Carmen Avram, candidatul aflat pe locul al doilea pe lista PSD pentru europarlamentare, a sugerat, joi, intr-o emisiune la Antena 3 ca „intoleranta” din Romania a ajuns la acelasi nivel cu cea care a facut posibile ororile de la Auschwitz.

„Am fost la Auschwitz pentru prima data in urma cu 12 ani si nu voi uita niciodata. Pentru mine a fost coplesitor. Am vizitat fostul lagar, am vazut baracile, am vazut aleile pe care oamenii mergeau spre moarte. Este extrem de impresionant sa stii ca nu exista centimetru patrat de pamant pe care sa nu fi calcat cineva care a pierit in durere si suferinta.

 Din nefericire, aceeasi intoleranta care a facuta atatea victime s-a pastrat si astazi, a ramas in noi, inclusiv in Romania. O vedem tot mai des, tot mai agresiv.

Unii calca pe adversar doar ca sa para mai buni, suntem intoleranti cu cel de langa noi doar pentru ca are o alta opinie, pentru ca gandeste altfel, sau pentru ca voteaza cu altcineva, avem intoleranta fata de tot ceea ce nu ne place si asta nu poate sa ne duca decat la distrugere”, a declarat Avram.

Ea a mai sustinut ca a vizitat incaperea in care la Auschwitz erau gazati detinutii, unde a pocnit-o plansul, insa o astfel de incapere nu exista. Spatiile de gazare erau la Birkenau (la trei kilometri distanta), iar acum sunt niste ruine, fiind aruncate in aer de nazisti inainte de a fugi din lagar.

 Carmen Avram a participat, joi, alaturi de premierul Viorica Dancila la „Marsul Vietii”, parcurgand pe jos distanta dintre lagarele Auschwitz si Birkenau.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Apar amănuntele! / Vipera a arvunit bătăuși pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a soțului! Unul dintre interl…

2 Incredibilele dezvăluiri ale unui fost ofițer britanic despre OZN-uri

3 PSD, hoțomanul României! / Încă o bombă explodează sub curul lui Tudorache!

4 Mari porcării se mai întâmplă în țara asta! Securiștii sunt încă la butoane

5 Așa o fi?