VIDEO Priviți! Proasta, tratată ca o slugă la Botoșani! Au lăsat-o în urmă!

VIDEO Priviți! Proasta, tratată ca o slugă la Botoșani! Au lăsat-o în urmă!

Priviți! Proasta, tratată ca o slugă la Botoșani! Au lăsat-o în urmă! Liviu Dragnea și alți lideri centrali și locali ai PSD au lăsat-o în urmă câțiva metri pe Viorica Dăncilă când au ajuns la Casa de Cultură Botoșani, unde are loc vineri o ședință de partid, arată imaginile Pro TV.

Dragnea a coborât rapid din mașina în care călătorea împreună cu Dăncilă și a urcat scările edificiului împreună cu ceilalți lideri, în timp ce premierul a rămas în urmă, fiind practic ignorată de PSD-iști. Dragnea a intrat primul în clădire, urmat de ceilalți lider și, într-un final, și de Viorica Dăncilă.

Liderul PSD a reușit să evite protestatarii care-l așteptau în fața Casei de Cultură, intrând prin spate, scrie StirileProTV.

Alături de Dragnea, au mai venit la reuniune miniştrii Eugen Teodorovici, Răzvan Cuc, Sorina Pintea, Marius Budăi și vicepremierul Daniel Suciu, mai scrie sursa citată.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro