VIDEO Priviți, asta se întâmplă acum în București!

VIDEO Priviți, asta se întâmplă acum în București!

Din relatarile celor prezenti reiese ca la marsul din Capitala participa cateva mii de oameni. "Pacat, pacat de sangele varsat!" si "Nu plecam acasa, mortii nu ne lasa!" sunt doua dintre mesajele transmise de manifestanti. Anul acesta se implinesc 30 de ani de la Revolutie.

21:25 - Protestatarii ii huiduie pe jandarmii adusi sa faca scut in fata Ministerului Justitiei, aflat in apropierea Parlamentului. "Ne-ati gazat!" si "Rusine sa va fie!" sunt mesajele transmise de manifestanti jandarmilor.

21:23 - Bucurestenii au ajuns in fata Parlamentului. Se huiduie copios, se scandeaza "Sa va fie frica, poporul se ridica!", "DNA sa vina sa va ia!", "Cuib de hoti si de mafioti" si "Justitie, nu coruptie!".

21:21 Mulțimea ajunge în Piața Constituției, în fața Parlamentului, și se apropie de Ministerul Justiției. Lumea scandează "Gargamel, demisia!"

20:48 - Coloana protestatarilor care se indreapta spre Parlament este din ce in ce mai lunga. "Sefa voastra e cea mai proasta!" si "Analfabeta!" sunt scandari adresate jandarmilor.

Alte mesaje sunt transmise cetatenilor si magistratilor: "Hai, romani, hai cu toti sa scapam tara de hoti!", "Veniti cu noi, va fura si pe voi!", "Justitie, nu coruptie!" sau "Magistrati, rezistati!".

20.30 – Manifestanții au ajuns la Universitate și strigă „Jos comunismul!” și „PSD, ciuma roșie”. De asemenea, au aplaudat protestul actorilor: „Cinste lor, cinste și actorilor!”






Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?