VIDEO Priviți ce aroganță a făcut interlopul Faraonu de la Madrid!

VIDEO Priviți ce aroganță a făcut interlopul Faraonu de la Madrid!

Interlopul Faraonu de la Madrid, „aroganță” de 1 Marie. S-a dus la Philipp Plein și a cumpărat un cadou de 5000 de euro!

??? #foryou #viral #tiktok #philippine #follow #foryoupage #loveyou ♬ sonido original - ®️FaraonuDeLaMadrid®️

Faraonu de la Madrid a înlocuit „faraoanca”. După o căsnicie de 11 ani, Bogdan Iulian Iordache, alias Faraonu de la Madrid, a divorțat anul trecut de soția sa, cu care are doi copii, Kannen și Kenena. Noua „faraoancă” este Bianca Ștefania, din Craiova...

??? #foryou #viral #tiktok #philippine #follow #foryoupage #loveyou ♬ sonido original - ®️FaraonuDeLaMadrid®️

Bogdan Iulian Iordache, cunoscut în lumea interlopă drept Faraonu de la Madrid, recunoaște că derulează afaceri „legale și mai puțin legale”. Olteanul stabilit de peste 25 de ani în Spania a sfidat pandemia: s-a dat cu tancul într-o bază militară din Spania, de lângă Madrid, iar acum are în plan să zboare „20 de minute cu un avion de luptă F16”.

Bogdan Iordache e stabilit în Spania de la vârsta de 10 ani. „Am plecat de jos”, se laudă interlopul. „Am visat să mă fac fotbalist, am și fost la juniorii lui Villarreal, însă n-aveam suficient talent”, explică acesta.

Face apologia tipului de personaj low-profile. Unii se laudă că sunt interlopi după câtă închisoare au făcut. După câți oameni au bătut, după cât țipă și amenință. “Dar sunt și interlopi ca mine, cu afaceri legale și mai puțin legale. Eu am o firmă de transporturi internaționale”, spune Faraonu.

„Eu nu am femei la produs. D-asta sunt invidioși toți pe Faraonu de la Madrid. Că mă descurc și pe pandemie, nu ca ei”, spune olteanul, care ține să precizeze că are angajați 30 de bodyguarzi.

Deși zice că e low-profile, pe pagina sa de Facebook publică imagini și filmulețe cu tot ce face ieșit din comun. Se dă cu tancul, a închiriat elicoptere și mașini de lux, acum are în plan să se urce într-un avion de luptă F16. „Costă 10.000 de euro pentru 20 de minute, o s-o fac și p-asta. Lumea nu mă halește. Uite-l p-ăla, zic ei, se dă cu tancul, cu avionul, iar pe noi nu ne lasă poliția să ieșim din casă. Asta înseamnă puterea unui interlop, prin astfel de lucruri o arată”, explică Bogdan Iordache.

Legenda spune că Faraonu are câteva kilograme de aur, de proveniența cărora nu vrea să vorbească. „Am și afaceri ilegale, atât pot spune”, conchide Bogdan.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...