VIDEO Priviți ce-au făcut americanii pentru Simona! Declarația uimitoare a lui Ghiță Mureșan

VIDEO Priviți ce-au făcut americanii pentru Simona! Declarația uimitoare a lui Ghiță Mureșan

Mizeria pe care au împroșcat-o pesediștii asupra Simonei Halep în ultimele două zile pare cu atât mai mare și scârboasă văzând și ascultând două amănunte impresionante. Judecând prin prisma a aceea ce s-a întâmplat, fraza cutrei din fruntea Primăriei București: „Simona, bine-ai venit în țara noastră”, nu mai pare o scăpare...

Gestul sponsorului Nike

Nike, sponsorul Simonei Halep, a cumpărat un spațiu publicitar de dimensiuni impresionante chiar în Madison Square Garden, din New York.

”You never forget your first” - ”Primul nu se uită niciodată” - au scris cei de la Nike pe panoul uriaș, ce înfățișa chipul Simonei. 

Declarația uimitoare a lui Ghiță Mureșan

De la minutul 06.50:

„În America, toată lumea știe de Simona Halep. Ghiță Mureșan nu prea mai există. Am niște prieteni, vecini, americani, nu au nimic în comun cu România, dar o respectă și o iubesc pe Simona ca pe copilul lor. Merg la toate turneele mari, peste tot în lume se duc după ea. În America are cei mai mulți fani. Este, de departe, cea mai cunoscută româncă acolo, peste mine, Hagi sau Nadia”, a declarat Ghiță Mureșan, fost baschetbalist, într-un interviu.

 Jurnalista Camelia Tabacu a denunțat modul jignitor în care a fost tratată Simona de către Firea la Arena Națională:



Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

5 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?