VIDEO Priviți ce e la Cluj! Dăncilă a fugit!

VIDEO Priviți ce e la Cluj! Dăncilă a fugit!

Dăncilă, așteptată de 100 de protestatari la Cluj. Organizatorii au schimbat locul întâlnirii cu aleșii locali ai PSD. Premierul Viorica Dăncilă era așteptată cu proteste în fața Casei de Cultură din Cluj-Napoca, unde urma să participe la o întâlnire cu primarii și consilierii PSD Cluj. Organizatorii au schimbat, însă, locația întâlnirii, transmite Mediafax.

Peste o sută de persoane s-au adunat, joi la prânz, în fața Casei de Cultură din Cluj-Napoca, unde Viorica Dăncilă urma să participe la o întâlnire cu primarii și consilierii PSD Cluj.

Protestatarii au scandat „Casa de cultură, nu de impostură”, „Noi nu vom fi conduși de hoți”, „Ne e silă de Dăncilă” și „Vrem inteligență, nu incompetență”.

Surse politice au declarat că organizatorii întâlnirii au schimbat locația de teama huiduielilor, astfel că premierul Dăncilă, însoțită de ministrul Sănătății, Sorina Pintea, au ajuns la noua locație.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani