VIDEO Priviți ce s-a întâmplat la Sibiu! Ecaterina Andronescu, pusă pe fugă de sibieni! „Vă luați de domnul Lazăr? Nu vă e rușine?”

VIDEO Priviți ce s-a întâmplat la Sibiu! Ecaterina Andronescu, pusă pe fugă de sibieni! „Vă luați de domnul Lazăr? Nu vă e rușine?”

Priviți ce s-a întâmplat la Sibiu! Ecaterina Andronescu, pusă pe fugă de sibieni! „Vă luați de domnul Lazăr? Nu vă e rușine?”

Ministrul Educatiei Ecaterina Andronescu a starnit furia unui grup de protestatari sibieni dupa ce a sugerat ca ar trebui sa le fie rusine ca „l-ati dat procuror general pe Lazar”.

La iesirea din sediul PSD Sibiu, Andronescu a fost abordata de mai multi protestatari, care au rugat-o sa le raspunda la intrebari. O femei in varsta i-a reprosat ca a participat „la ceremonia de desemnare a titlului de Doctor Honoris Causa unui condamnat penal”, facand referire la Adrian Nastase.

 „Este profesor universitar”, a raspuns Andronescu.

Dupa care, ministrul a avut o reactie agresiva: „Eu va spun ca va  compromiteti ca l-ati dat procuror general pe Lazar? Nu cred”.

Declaratia a starnit furia protestatarilor sibieni.  „Va luati de domnul Lazar? Va luati de domnul Lazar?”, a strigat o protestatara, moment in care Andronescu a inceput sa se retraga in graba.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…

3 Să nu uitați unde ați citit asta prima dată

4 Femeia asta e parfum pe lângă expiratele din tabloidele noastre

5 Drulă le dă cu manta? / Se pregătește vânzarea Portului Constanța? / Dezvăluiri care dau de gândit