VIDEO Priviți ce se întâmplă în China! Această bătrână fără mască este certată de o dronă!

VIDEO Priviți ce se întâmplă în China! Această bătrână fără mască este certată de o dronă!

Locuitorii satelor și orașelor din China sunt supravegheați de autorități prin intermediul dronelor care patrulează străzile pentru a se asigura că oamenii respectă măsurile stricte impuse ca urmare a epidemiei coronavirus. Astfel, au apărut înregistrări ale unor scene suprarealiste în care o femeie în vârstă este certată de drona controlată de un operator și trimisă acasă. Motivul: nu purta masca santiară.

CNN relatează că Xinhua și Global Times au publicat astfel de înregistrări video în care localnicii din zonele rurale sunt avertizați repetat că ”în astfel de vremuri” trebuie să poate mască. Un video arată o femeie în vârstă certată de o dronă, în timp ce alăt înregistrare arată o dronă urmărind un copil.


Înregistrările au devenit virale pe rețelele sociale din China, folosirea dronelor fiind apreciată ca un nou mod de conștientizare a publicului în legătură cu epidemia.

Global Times mai relatează, potrivit CNN, că autoritățile au împânzit orașele cu sloganuri care îndeamnă lumea să stea în case și să evite adunările, pentru ca boala să nu mai fie răspândită.

 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Jenante imagini! / Loredana, dezmăț la restaurant cu „morcovul” italian

2 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

3 „Stă ca disperata agățată de Bodi prin cluburi”

4 Dar dacă George Simion o fi având și el aceeași misiune ca ăsta?

5 București, duminică seara...