VIDEO Priviți ce se întâmplă în China! Această bătrână fără mască este certată de o dronă!

VIDEO Priviți ce se întâmplă în China! Această bătrână fără mască este certată de o dronă!

Locuitorii satelor și orașelor din China sunt supravegheați de autorități prin intermediul dronelor care patrulează străzile pentru a se asigura că oamenii respectă măsurile stricte impuse ca urmare a epidemiei coronavirus. Astfel, au apărut înregistrări ale unor scene suprarealiste în care o femeie în vârstă este certată de drona controlată de un operator și trimisă acasă. Motivul: nu purta masca santiară.

CNN relatează că Xinhua și Global Times a u publicat astfel de înregistrări video în care localnicii din zonele rurale sunt avertizați repetat că ”în astfel de vremuri” trebuie să poate mască. Un video arată o femeie în vârstă certată de o dronă, în timp ce alăt înregistrare arată o dronă urmărind un copil.


Înregistrările au devenit virale pe rețelele sociale din China, folosirea dronelor fiind apreciată ca un nou mod de conștientizare a publicului în legătură cu epidemia.

Global Times mai relatează, potrivit CNN, că autoritățile au împânzit orașele cu sloganuri care îndeamnă lumea să stea în case și să evite adunările, pentru ca boala să nu mai fie răspândită.

 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noua zonă din Ucraina în care frontul rușilor este pe cale să se prăbușească / „Totul se va întâmpla foarte repede”

2 Invenția unui român care promite reducerea la jumătate a facturii de gaz

3 Comandantul Armatei Ruse de Vest a fost „decapitat” de Putin. Aleksandr Zhuravlev este cunoscut ca „măcelarul din Alep”

4 VIDEO Ucraina torpilează dronele kamikaze rusești cu tehnologie americană. 70% rata de succes

5 VIDEO „Rușii îi vor face ceva similar lui Putin, așa cum românii au făcut cu Ceaușescu”