VIDEO Priviți ce tupeu la japița asta expirată! Prea cuminte a fost România cu toate gunoaiele care au invadat-o!

VIDEO Priviți ce tupeu la japița asta expirată! Prea cuminte a fost România cu toate gunoaiele care au invadat-o!

„Paul al României”, condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare, a fost de negăsit joi seară, atunci când polițiștii au venit la el acasă pentru a pune în aplicare mandatul justiției. La scurt timp, „Paul al României” a fost dat în urmărire internațională. 

Cei trei polițiști de la Investigații Criminale au plecat după circa jumătate de oră. „Paul al României” nu a fost găsit la domiciliu. Ei au fost conduși la poartă de soția lui Paul, Lia. Ea a refuzat să le dea detalii jurnaliștilor prezenți la fața locului, având un scurt dialog, în timp ce voia să închidă poarta cu telecomanda: 

Jurnalist Digi24: Unde este soțul dumneavoastră?

Lia: Mai târziu, mai târziu!

Jurnalist: Unde este?

Lia: Scuzați-mă, dumneavoastră sunteți în fața senzorului!

Jurnalist: Se va preda singur? A fugit?

Jurnalist: Nu este acasă soțul dumneavoastră?

Lia: Scuzați-mă, o persoană este în fața senzorului.

Condamnarea definitivă a fost pronunțat de judecători în cazul retrocedării ilegale a Fermei Regale Băneasa și a Pădurii Snagov.

„Paul al României” a primit o pedeapsă de 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare, în timp ce omul de afaceri Remus Truică va merge după gratii timp de șapte ani.

ICCJ i-a condamnat și pe oamenii de afaceri Benny Steinmetz și Tall Silberstein, în lipsă, la câte cinci ani de detenție.

Cu toți sunt acuzați că, în urmă cu zece ani, au pus la punct o grupare care să îl ajute pe Paul al României să recupereze Ferma Regală Băneasa și Pădurea Snagov, pe motiv că i-au aparținut bunicului său, deși în realitate nu avea drept de moștenire. Odată cu aprobarea retrocedării, bunurile au ajuns în posesia lui Remus Truică și a unor interpuși ai oamenilor de afaceri israelieni. Prejudiciul în acest dosar a fost calculat la peste 145 milioane de euro. SURSA:  Digi24.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina