VIDEO Priviți, cel mai mare colet avea o jumătate de tonă!/Ce obiecte jefuite din Ucraina au fost trimise de soldații ruși acasă

VIDEO Priviți, cel mai mare colet avea o jumătate de tonă!/Ce obiecte jefuite din Ucraina au fost trimise de soldații ruși acasă

În după-amiaza zilei de 3 aprilie, din inițiativa activistului Anton Motolko, care monitorizează mișcările rușilor în Belarus, a fost publicat un videoclip de trei ore filmat la filiala serviciului poștal SDEK din orașul Mozyr.

Videoclipul avea subtitrarea „Soldații ruși trimit articole furate din Ucraina către Rusia prin SDEK”. Înregistrarea a fost făcută pe 2 aprilie, iar oamenii în uniformă au arătat pașapoarte rusești.

Serviciul de curierat a declarat că rușii au trimis echipamente, haine și au declarat că aceste bunuri sunt mai ieftine în Belarus. Aglomerația din acea zi din filială a fost numită „un aflux de neînțeles”, atipic pentru departament.

Videoclipul de trei ore începe cu un cadru care arată patru oameni în echipament de camuflaj și veste albastre și albe, probabil parașutiști sau pușcași marini. Ei stau printre pachete și cutii, iar colegii lor aduc în mod regulat altele noi - la un moment dat sunt atât de multe colete încât oamenii care sosesc trebuie să le înghesuie. Militarii împachetează cu folie și le măsoară.

În minutul al nouălea al videoclipului, unul dintre militari, care coordonează acțiunile camarazilor săi și comunică cu angajatul SDEK, începe să trimită plicuri așezate pe o masă. Pe unul dintre ele sunt scrise cu litere mari numele și numerele de telefon. Unul dintre nume - Degtiarev - este vizibil destul de clar.

În minutul 11 ​​devine vizibilă o parte din conținutul unuia dintre genți: militarul scoate din ea o placă video și două sticle - se pare, cu băuturi alcoolice. După 20 de minute, unul dintre cei în uniformă, zâmbind, aduce la biroul SDEK un scuter electric, care este împachetat în colet. În cele trei ore de filmare, militarii împachetează chiar și aparate de aer condiționat.

Cele mai multe colete din Mozyr au fost trimise la Rubtsovsk - acest oraș a fost indicat de 49 din 69 de expeditori. Restul pachetelor au mers la Moscova, Cita, Omsk, Novosibirsk, Pskov, Birobidjan și alte orașe rusești. Cel mai modest dintre pachete cântărește doar trei kilograme, iar cel mai mare are aproape jumătate de tonă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu