VIDEO Priviți cum fuge ȘOBOLANUL când este întrebat despre Kovesi! Bârfele spun că în ultimul timp o împarte pe țiitoare cu paharul!

VIDEO Priviți cum fuge ȘOBOLANUL când este întrebat despre Kovesi! Bârfele spun că în ultimul timp o împarte pe țiitoare cu paharul!

Priviți cum fuge ȘOBOLANUL când este întrebat despre Kovesi! Bârfele spun că în ultimul timp o împarte pe țiitoare cu paharul! 

Dragnea a fost prins de jurnalisti pe holul Camerei Deputatilor, in timp ce se indrepta spre biroul sau. Mergand in pas alert, el a refuzat sa raspunda la intrebari. Mai mult, a avut o reactie batjocoritoare la adresa unei jurnaliste straine.

„I can’t. I don’t speak english (Nu vorbesc limba engleza – n.r.)”, i-a spus Dragnea jurnalistei. „Come on! You already speak english (Pe bune? Deja vorbiti in limba engleza! – n.r.)”, a reactionat jurnalista.

Laura Codruța Kovesi a obținut 26 voturi miercuri în comisia pentru libertăți civile și justiție (LIBE) a Parlamentului European, clasându-se pe locul întâi pentru ocuparea poziției de procuror-șef al Parchetului European. Pe locul doi s-a clasat Francois Bohnert (Franța) cu 22 voturi, iar pe trei Andres Ritter (Germania), care a obținut un singur vot.

 Votul a fost secret cu buletine. Din comisia de numărare a voturilor au făcut parte Monica Macovei și Maria Grapini.

Laura Codruța Kovesi a câștigat marți seară votul din comisia pentru control bugetar (CONT) a Parlamentului European pentru desemnarea procurorului-șef al Parchetului european, clasându-se peste contracandidații săi din Franța și Germania. Astfel, fosta șefă a DNA a primit 12 voturi, Francois Bohnert (Franța) a obținut 11 voturi, iar Andres Ritter (Germania) a obținut un singur vot.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro