VIDEO Priviți cum se sufocă de râs Rafila la auzul declarațiilor tâmpe ale ministrului Tătaru

VIDEO Priviți cum se sufocă de râs Rafila la auzul declarațiilor tâmpe ale ministrului Tătaru

Priviți cum se sufocă de râs Rafila la auzul declarațiilor tâmpe ale ministrului Tătaru. Prezent în studioul emisiunii “Marius Tucă Show”, Alexandru Rafila a avut o reacție neașteptată atunci când a auzit ultimele afirmații făcute de ministrul sănătății, Nelu Tătaru, despre evoluția pandemiei de coronavirus în țara noastră.

Reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății a făcut o criză râs în momentul în care Marius Tucă i-a cerut să comenteze niște declarații confuze făcute de ministrul Nelu Tătaru, cu privire la evoluția numărul de cazuri COVID.

Pentru câteva minute, Alexandru Rafila nu a putut să rostească niciun cuvânt.

În cele din urmă, profesorul și-a revenit în fire și a încercat să explice ceea ce ministrul sănătății a vrut să spună. Momentul a devenit viral pe reţelele de socializare.

Iată imaginile. De la minutul 43:

„Suntem pe acel trend crescător, dar scăzând ca și intensitate a creșterii numărului de cazuri de la o zi la alta – nu suntem în scădere – suntem în momentul în care dacă respectăm următoarele săptămâni niște lucruri, ar trebui să ajungem la un platou (…) Eu aș vrea să se stabilească la 1.200, la 1.300, dar el se poate stabili la 1.500. Dar 1.500 la 10 zile înseamnă încă 300 de cazuri în plus la Terapie Intensivă”, a fost prima declarație la care Alexandru Rafila a început să râdă. 

„Încă este primul val, dar noi putem transforma acest prim val într-un val cu două cocoașe. Putem face o a doua cocoașă care poate fi mai violentă decât prima, în condițiile în care dacă atunci acționa un instinct de conservare, acum parcă acest instinct de conservare este dat la o parte de concetățenii noștri”, a fost a doua declarație a lui Nelu Tătaru, la care Alexandru Rafila a râs. 

„Cred că rezultă mai degrabă speranța unei stabilizări a situației. Cred că un val cu două faze, cred că la asta s-a referit domnul ministru”, a completat el, pe un ton mai serios. 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante