VIDEO Priviți, dihăniile HIMARS au lovit din nou podul Antonivskyi, pe care rușii se pregăteau să-l redeschidă, după reparații!

VIDEO Priviți, dihăniile HIMARS au lovit din nou podul Antonivskyi, pe care rușii se pregăteau să-l redeschidă, după reparații!

Forțele ucrainene au bombardat din nou podul Antonivskyi din orașul Herson, controlat de Rusia, avariind echipamentele de construcție și întârziind redeschiderea acestuia, a declarat luni agenția de știri Interfax, citând un oficial local numit de Rusia.

Podul Antonivskyi a fost lovit iar cu HIMARSFoto: Twitter / OSINTtechnical

Podul este unul dintre singurele două puncte de trecere pentru forțele rusești către teritoriul pe care l-au ocupat pe malul vestic al râului Dnipro, în sudul Ucrainei, notează Reuters.

Acesta a fost o țintă cheie pentru forțele ucrainene în ultimele săptămâni, Kievul folosind rachete de înaltă precizie HIMARS furnizate de SUA pentru a încerca să îl distrugă, într-o posibilă pregătire pentru o contraofensivă de recucerire a zonelor controlate de Rusia în sud.

Kirill Stremousov, adjunctul șefului administrației orașului Herson, numit de ruși, a declarat pentru Interfax că nu au existat „daune critice" în urma ultimelor bombardamente. El nu a precizat cât timp va întârzia redeschiderea planificată a acestuia.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 VIDEO Una dintre cele mai spectaculoase imagini de pe frontul din Ucraina. Bineînțeles, rușii sunt la „primire”...

4 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

5 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…