VIDEO Priviți, Joe Biden a căzut pe scara avionului Air Force One după ce s-a împiedicat de trei ori

VIDEO Priviți, Joe Biden a căzut pe scara avionului Air Force One după ce s-a împiedicat de trei ori

Preşedintele american Joe Biden a căzut pe scara avionului prezidenţial după ce s-a împiedicat de trei ori, în momentul când urca în Air Force One la baza aeriană Andrews, informează The Sun şi New York Post .

Din imaginile care au surprins momentul, se poate vedea cum Joe Biden se împiedică de trei ori când urcă pe scările avionului. A treia oară, Biden cade în ambii genunchi, după care se ridică şi, pentru câteva secunde, îşi scutură praful de pe pantaloni.

În cele din urmă, Biden ajunge în capul scărilor, de unde îi salută apoi scurt pe cei aflaţi jos, pe pistă, după care intră în avionul prezidenţial.

Casa Albă: Vântul a fost de vină

Scena s-a petrecut înaintea decolării Air Force One spre Georgia, unde preşedintele american se va întâlni cu reprezentanţi ai comunităţii asiatice, după trei grave incidente armate în urma cărora opt persoane au fost ucise în saloane de masaj din Atlanta.

Casa Albă a precizat că Joe Biden se simte bine după ce s-a împiedicat la îmbarcarea în Air Force One.

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Karine Jean-Pierre a sugerat, conform Mediafax, că vânturile puternice de la baza Andrews de lângă Washington ar putea fi unul dintre motivele pentru care Joe Biden s-a împiedicat pe scări.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro