VIDEO Priviți-l pe IMBECILUL de Grindeanu cum reacționează când este întrebat de ce nu se respectă programul de guvernare

VIDEO Priviți-l pe IMBECILUL de Grindeanu cum reacționează când este întrebat de ce nu se respectă programul de guvernare

Frate, ce scârbe au ajuns să ne conducă! Priviți-l pe imbecilul de Grindeanu cum reacționează când este întrebat de ce nu se respectă programul de guvernare! Sorin Grindeanu a fost întrebat de jurnaliști de ce nu se mai respectă programul de guvernare, în contextul decalării calendarului majorărilor salariale.

Premierul a privit-o pe corespondenta de la Antena 3 care i-a pus această întrebare, fără să spună niciun cuvânt. Când angajata Antena 3 a repetat întrebarea, Sorin Grindeanu a zâmbit și a privit-o din nou, ca boul, fără niciun cuvânt.

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat astăzi că bugetarii nu vor primi majorările salariale după calendarul avansat până acum. De la 1 ianuarie 2018, creșterea va fi de doar 25%, urmând ca de la 1 martie 2018 să fie acordată diferența. Potrivit variantei inițiale a Ministerului Muncii, primele majorări trebuiau aplicate de la 1 iulie 2017.

Întrebat despre decizia de ultim moment privind decalarea calendarului majorărilor salariale pentru bugetari, premierul Sorin Grindeanu a răspuns: „S-a discutat, și domnul ministru (al Finanțelor - n.r.) a discutat cu doamna Lia Olguța Vasilescu. Doamna ministru a prezentat public punctul de vedere care este susținut și de ministrul de Finanțe”.
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon...

2 „Am fantasme sexuale cu ea. Îți vine s-o iei și s-o pui acolo pe masă!"

3 Așa o fi?

4 S-ar putea să nu mintă! / Dragnea spune că Ordonanța 13 a fost ideea lui Marian Neacşu și a lui Marcel Ciolacu

5 Dialog ireal între o pacientă de 80 de ani și medic: „Nu mă vaccinez, am auzit la televizor că rămân sterilă”