VIDEO Priviți-l pe IMBECILUL de Grindeanu cum reacționează când este întrebat de ce nu se respectă programul de guvernare

VIDEO Priviți-l pe IMBECILUL de Grindeanu cum reacționează când este întrebat de ce nu se respectă programul de guvernare

Frate, ce scârbe au ajuns să ne conducă! Priviți-l pe imbecilul de Grindeanu cum reacționează când este întrebat de ce nu se respectă programul de guvernare! Sorin Grindeanu a fost întrebat de jurnaliști de ce nu se mai respectă programul de guvernare, în contextul decalării calendarului majorărilor salariale.

Premierul a privit-o pe corespondenta de la Antena 3 care i-a pus această întrebare, fără să spună niciun cuvânt. Când angajata Antena 3 a repetat întrebarea, Sorin Grindeanu a zâmbit și a privit-o din nou, ca boul, fără niciun cuvânt.

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat astăzi că bugetarii nu vor primi majorările salariale după calendarul avansat până acum. De la 1 ianuarie 2018, creșterea va fi de doar 25%, urmând ca de la 1 martie 2018 să fie acordată diferența. Potrivit variantei inițiale a Ministerului Muncii, primele majorări trebuiau aplicate de la 1 iulie 2017.

Întrebat despre decizia de ultim moment privind decalarea calendarului majorărilor salariale pentru bugetari, premierul Sorin Grindeanu a răspuns: „S-a discutat, și domnul ministru (al Finanțelor - n.r.) a discutat cu doamna Lia Olguța Vasilescu. Doamna ministru a prezentat public punctul de vedere care este susținut și de ministrul de Finanțe”.
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

3 Un jandarm sibian de 43 de ani, coronasceptic, a murit după ce s-a infectat / Căpitanul Ionuț Câmpean, acum câte…

4 Marian Godină îi dă replica Patriarhului Daniel: „Să înțeleg că Sf. Dimitrie n-a văzut 30 de ani cum trăiau ro…

5 VIDEO Primul Guvern USL s-a făcut în Dubai, pe marginea piscinei hotelului Atlantis / Scheletele lui Ponta și Gh…